Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Llotja Virtual: Reactivem-nos, fem de la crisi una oportunitat

· Quan? Del 6 al 7 de maig de 2020
· Dies? Dimecres, Dijous
· Hora? De 09:00h a 19:00h
· Organitza: Cambra de Comerç de Barcelona

Activitat Online

La Cambra de Comerç de Barcelona està posant en marxa la Llotja Virtual, una plataforma per a la reflexió i el debat, dirigit a empresaris, autònoms, gremis, col·legis professionals i associacions, amb l'objectiu de crear comunitats empresarials col·laboratives a través de l'intercanvi d'idees.

El primer projecte que realitzarà és el cicle de jornades "Reactivem-nos, fem de la crisi una oportunitat", que se celebraran els dies 6 i 7 de maig, per trobar oportunitats i donar veu als sectors més afectats per la pandèmia del Covid-19.

El format d’aquestes jornades és un debat, d’una hora de durada, on hi ha una primera part protagonitzada pels ponents que permetrà un debat paral·lel amb preguntes per escrit. Totes elles quedaran registrades  dins la comunitat que es crearà a partir de cada taula i de cada bloc temàtic, i poden esdevenir el punt de partida per a posteriors  jornades que se celebraran en aquesta Llotja Virtual.

El dimecres 6 se centrarà en els sectors de la indústria, el turisme, el comerç, la cultura i la restauració, i el dijous 7 posarà l'accent en els autònoms, la transformació digital, la reactivació dels mercats internacionals, el Km 0 i l'anàlisi d'un nou model econòmic.

Més informació i inscripcions:

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X