Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

“Magda”, una òpera catalana al Teatre Principal

· On? Teatre Principal
· Quan? 24 de setembre de 2015
· Adreça: La Rambla, 27
· Organitza: Teatre Principal - Teatre Líric Català

Música

L'estrena d'una òpera és un esdeveniment molt destacable. El Teatre Principal recupera el seu paper com a difusor de l'òpera a Barcelona – competint com en els vells temps amb el Liceu – amb l'estrena absoluta de Magda, una peça ambientada a la dècada dels 70 amb llibret de Jordi Voltas i música de Ramon Ribé. L'estrena és el dijous 24 de setembre i la podreu veure també els dies 26 i 30 de setembre.

Magda és una òpera catalana de valors universals que ha estat produïda per Teatre Líric Català i que compta amb la col·laboració del Teatre Principal que recupera el paper de gran difusor de l'òpera catalana que va tenir fa cent anys. Amb la participació d'Enric Morera, Enric Granados, Adrià Gual i Lluís Graner, al Principal es van estrenar òperes com “El compte Arnau”, “La Matinada”, “La Nit de Nadal”, “La presó de Lleida”, “La Barca”, “L'alegria que Pasa”, “La Reina del Cor”, “Gaziel” i “La Santa Espina”.

Magda, amb llibret de Jordi Voltas i música de Ramon Ribé, està ambientada a la dècada dels 70, uns anys d'intensa commoció social. Són anys de lluita per aconseguir la llibertat. Els protagonistes, vitals i autèntics, salten totes les barreres, les convencions socials, el matrimoni, la religió i la fe en Déu situant la vida i l'amor per damunt de tot. La mort de Puig Antic és el detonant que fa esclatar la gran manifestació en que mor el protagonista. Estenen damunt seu una senyera i acaba l'òpera amb un gran himne a la llibertat.

La direcció musical és de Frederic Oller, la direcció escènica és de Pedro Ortega i la direcció del cor és de Júlia Sesé. El repartiment compta amb Laura Vila, Joan Garcia Gomà, Maria Miró, Francesca Roig, Marc Pujol, Marc Sala, Xavier Aguilar i Dani Morales. L'Orquestra de Cambra de Terrassa 48, el Cor Anton Bruckner i el Cor Ariadna completen l'equip tècnic d'aquesta gran producció.

El preu de les entrades va dels 50 als 60 € i es poden comprar a ticketea.
https://www.ticketea.com/magda/

MAGDA

24, 26 i 30 de Setembre a les 21 h

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X