Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Maig amb plans per a tota la família al Maremagnum

· On? Centre Comercial Maremagnum
· Quan? Del 9 al 30 de maig de 2021
· Dies? Diumenge
· Adreça: Moll d'Espanya, 5
· Organitza: Centre Comercial Maremagnum

Activitat Infantil

El calendari del mes de maig del Centre Comercial Maremagnum està ple d'activitats infantils per a gaudir en família i a l'aire lliure. Tots els diumenges i de manera gratuïta hi haurà espectacles de clown, teatre, música, màgia i titelles perquè els més petits passin un dia inoblidable en família i al costat del mar.

El Centre Comercial Maremagnum és l'únic de Barcelona que obre 365 dies a l'any, festius inclosos, i durant tots els diumenges d'aquest mes maig hi haurà espectacles infantils i gratuïts per tal que els més petits es diverteixin i passin temps de qualitat en família.

DIUMENGE 9 DE MAIG A les 17:30H.

Arriba a Maremagnum l'espectacle XUP-*XUP! Es tracta d'una activitat teatral educativa en la qual, a través de l'humor, el clown, la música i els jocs en equip, els nens gaudiran i aprendran nous consells sobre la salut i la cura del medi ambient.

DIUMENGE 16 DE MAIG A les 17:30H.

L'il·lusionista KOKO deixarà a nens i adults sense paraules! Un xou màgic i divertit en el qual, sens dubte, viuràs una experiència inoblidable.  

DIUMENGE 23 DE MAIG A les 17:30H.

És l'hora de participar en EL GRAN CONCURS! Un xou de clown en el qual tu ets el protagonista. A través de l'elecció d'unes cartes plenes de desafiaments, es desenvolupa aquest entretingut espectacle. Els participants hauran de superar diferents proves que els portaran fins al súper premi final. T'atreveixes a participar? T'encantarà

DIUMENGE 30 DE MAIG A les 17:30H.

Viatgem al món de les titelles amb XOU TITELLES! Una història plena de màgia que captivarà als més petits i els portarà a conèixer a uns nous amics molt especials.

 

La programació d'activitats infantils del mes de maig de Maremagnum està subjecta a possibles modificacions que poguessin sorgir amb motiu de la situació sanitària actual. #MaremagnumesBCN

Maremagnum

Moll d'Espanya, 5
08039 Barcelona
Tel. 932258100Visitar website

Maremagnum
LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X