Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Mar Serra presenta "Vivit" al Jamboree

· On? Jamboree
· Quan? 5 de novembre de 2022
· Dies? Dissabte
· Hora? De 19:00h a 20:30h
· Adreça: Plaça Reial, 17
· Organitza: Jamboree

Música

La pianista i compositora Mar Serra, presentarà dissabte 5 el seu nou CD titulat Vivit (Columna Música, 2022). El projecte Vivit és el tercer treball de Mar Serra Grup. Amb aquesta formació van estrenar el primer disc Opus I l'any 2011 dins el marc de la Fira de la Mediterrània de Manresa, i el segon treball I sempre demà s'edità el 2019 obtenint la nominació als Premios Min com a millor disc de jazz de l'any.

Aquest tercer disc està pensat a sextet, combinant saxo amb clarinet així com guitarra clàssica amb elèctrica, mantenint sempre el quartet amb piano i violí de base. Partint d'una vivència concreta de la cultura mediterrània, Serra ha anat teixint els temes en la recerca d’una unitat sonora, temàtica i formal. Imatges que van des d’una branca de pi al color de l’albergínia; de la força de la natura que retorna el mal que li fem; de la vida i la mort quan venen a través del mar i els humans son tan cecs i sords que no hi fan res; de la invisibilitat de la dona i l’oblit…

La sonoritat de Vivit és essencialment mediterrània perquè en l’origen compositiu dels temes hi ha cançons d’arreu, des de cants tradicionals de Bòsnia fins a cançons d’Israel, el Marroc i, també, tradicionals catalanes. Dins la varietat d’orígens hi ha una unitat harmònica i estilística, que es pot encabir dins l’estil del jazz contemporani.

Aquest nou projecte, amb la banda al complet, serà presentat el proper dissabte 5 de novembre a les 19.00 hores a la Sala Jamboree de Barcelona. Les entrades es poden comprar al web jamboreejazz.com a partir de 12 €.

 

Entrades

Mapa de Localització

Plaça Reial, 17, 08002, Barcelona (41.379673, 2.17533)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X