Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Mar Serra presenta "Vivit" al Jamboree

· On? Jamboree
· Quan? 5 de novembre de 2022
· Dies? Dissabte
· Hora? De 19:00h a 20:30h
· Adreça: Plaça Reial, 17
· Organitza: Jamboree

Música

La pianista i compositora Mar Serra, presentarà dissabte 5 el seu nou CD titulat Vivit (Columna Música, 2022). El projecte Vivit és el tercer treball de Mar Serra Grup. Amb aquesta formació van estrenar el primer disc Opus I l'any 2011 dins el marc de la Fira de la Mediterrània de Manresa, i el segon treball I sempre demà s'edità el 2019 obtenint la nominació als Premios Min com a millor disc de jazz de l'any.

Aquest tercer disc està pensat a sextet, combinant saxo amb clarinet així com guitarra clàssica amb elèctrica, mantenint sempre el quartet amb piano i violí de base. Partint d'una vivència concreta de la cultura mediterrània, Serra ha anat teixint els temes en la recerca d’una unitat sonora, temàtica i formal. Imatges que van des d’una branca de pi al color de l’albergínia; de la força de la natura que retorna el mal que li fem; de la vida i la mort quan venen a través del mar i els humans son tan cecs i sords que no hi fan res; de la invisibilitat de la dona i l’oblit…

La sonoritat de Vivit és essencialment mediterrània perquè en l’origen compositiu dels temes hi ha cançons d’arreu, des de cants tradicionals de Bòsnia fins a cançons d’Israel, el Marroc i, també, tradicionals catalanes. Dins la varietat d’orígens hi ha una unitat harmònica i estilística, que es pot encabir dins l’estil del jazz contemporani.

Aquest nou projecte, amb la banda al complet, serà presentat el proper dissabte 5 de novembre a les 19.00 hores a la Sala Jamboree de Barcelona. Les entrades es poden comprar al web jamboreejazz.com a partir de 12 €.

 

Entrades

Mapa de Localització

Plaça Reial, 17, 08002, Barcelona (41.379673, 2.17533)

També et pot interessar

Taller 'Decoració de Nadal per a casa'
Espai Boqueria. Mercat de la Boqueria
Taller 'Detalls de Nadal per a casa'
Espai Boqueria. Mercat de la Boqueria

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X