Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Maremagnum Film Fest, festival de cinema d'estiu al costat del mar

· On? Maremagnum (Plaça Exterior)
· Quan? Del 30 de juny al 2 de juliol de 2022
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte
· Adreça: Moll d’Espanya 5
· Organitza: Maremagnum

Festivals

Maremagnum organitza un cicle gratuït de cinema a l'aire lliure en col·laboració amb l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol es projectaran en la plaça exterior del Centre Comercial curtmetratges d'alumnes de l’ESCAC i les pel·lícules ‘La voluntaria’, ‘Malnazidos’ i ‘Mamà o Papà’. Només es podrà assistir previ registre en l'app Maremagnum&YO.

El Centro Comercial Maremagnum celebra el seu particular festival de cinema en col·laboració amb l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), de la qual han sortit grans noms del cinematogràfic espanyol. El MAREMAGNUM FILM FEST tindrà lloc els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol, on es podran veure a l'aire lliure tres pel·lícules que han estat èxit en taquilla recentment i tres curts dels alumnes de l’ESCAC. Previ a la projecció de les cintes, es farà una presentació a càrrec dels directors tant del curtmetratge com de les pel·lícules.

Dijous 30 de juny.

Tahrib. Curt de Gerard Vidal. Cada any, milers d'immigrants africans tracten d'arribar a les costes espanyoles de forma desesperada, embarcant-se en perilloses travessies a través del Mediterrani. Tariq, un jove marroquí, treballa per a una de les màfies que organitza aquestes travessies il·legals. El seu treball és transportar passatgers en pastera per l'estret de Gibraltar sense ser atrapat. Però cada travessia pot ser l'última.

La voluntaria. Pel·lícula espanyola dirigida per Nely Reguera i protagonitzada per Carmen Machi. Cansada de la seva vida de jubilada, i de comparar-se amb les seves amigues que són àvies, Marisa decideix viatjar a un camp de refugiats grec on descobreix una realitat que no hauria pogut imaginar i que li porta a explorar els límits entre l'amor i la necessitat de sentir-se útil.

Divendres 1 de juliol.

Entreterrestres.Curt de Lucas Parra. Espanya, 1977. La Mari, una mestressa de casa de 50 anys insatisfeta amb la seva vida, té una gran devoció pels extraterrestres i es passa els dies llegint revistes d'ovnis. Una nit va al camp a albirar-los amb el seu grup d'amics i descobreix una devastadora revelació sobre el seu matrimoni. Farta dels terrícoles, la Mari decideix buscar l'amor fora de la Terra.

Malnazidos. Film espanyol amb Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro com a directors, i un ampli elenc amb Miki Esparbé, Aura Garrido i Álvaro Cervantes, entre altres. Ambientada en la Guerra Civil Espanyola, mesos de sagnants combats han deixat després de si milers de morts en les trinxeres. L'única possibilitat d'escapar és fer front a una missió impossible en camp enemic. Però hi ha un perill major, perquè hauran de deixar de costat l'odi mutu i així evitar convertir-se en infectats.

Dissabte 2 de juliol.

Club Silencio. Curt d'Irene Albanell. Una tarda que passa Martina una nena de 10 anys amb Alejandra, la seva mare. Mare i filla tenen una química increïble però la seva relació es veu complicada pel nociu contacte que té Alejandra amb les drogues.

Mamá o Papá. Cinta espanyola de Dani de l'Orde amb Paco León i Mirin Ibarguren com a reis de la comèdia. Flora i Víctor són uns pares moderns, divertits i afectuosos. Però quan es divorcien tot es torça perquè a tots dos els arriba l'oportunitat laboral amb la qual porten somiant tota la vida. Només hi ha un problema: la custòdia. I cap està disposat a cedir.

Per a assistir a qualsevol de les projeccions gratuïtes és necessari inscriure's a través de Maremagnum&YO, l'aplicació del Centre Comercial amb la qual es pot tenir accés a ofertes i esdeveniments exclusius, com el MAREMAGNUM FILM FEST. Només cal descarregar-se l'app, registrar-se gratuïtament i apuntar-se a la sessió en la qual es vulgui participar. Les places són limitades.

Amb el MAREMAGNUM FILM FEST, el Centre Comercial manté el seu compromís amb el foment de la cultura i reforça el seu suport a joves talents com els alumnes de la ESCAC. Maremagnum posa així a la seva disposició una plataforma única en la qual donar a conèixer el seu treball i aportació al món del cinema.

 

Mapa de Localització

Moll d’Espanya 5, 08039, Barcelona (41.3751, 2.182927)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X