Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"MIRALLES. A quarts de quatre…"

· On? MUHBA. Saló del Tinell
· Quan? Del 16 d'abril al 20 de juny de 2021
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Plaça del Rei, 10
· Organitza: Fundació Enric Miralles

La Fundació Enric Miralles, amb la participació de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, impulsen un homenatge coral a Enric Miralles, una de les figures més emblemàtiques de l’arquitectura catalana contemporània i de la defunció de la qual es van complir 20 anys el passat 2020. Dins d’aquest programa, podeu visitar al Muhba-Saló del Tinell, l’exposició “MIRALLES. A quarts de quatre…”.

Exposició co-comissariada per Benedetta Tagliabue i Joan Roig que mostra la faceta projectista de l’arquitecte, centrant-se en quatre de les seves obres més representatives: el Parlament d’Escòcia a Edimburg, el Cementiri d’Igualada, el Mercat de Santa Caterina a Barcelona i el Palau d’Esports d’Osca. Es mostrarà material original i inèdit: maquetes, plans, fotografies i vídeos que donaran a conèixer al públic general la manera de treballar, projectar i construir de Miralles.

Aquesta exposició està organitzada per la Fundació Enric Miralles amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i en col·laboració amb el Saló del Tinell (MUHBA).

La podeu veure des del 15 d’abril fins a el 20 de juny de 2021. El preu de l’entrada és de 3 euros (entrada general MUHBA).

Mapa de Localització

Plaça del Rei, 10, Barcelona (41.384128, 2.177596)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X