Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nadal a la Plaça de Catalunya

· On? Plaça de Catalunya
· Quan? Del 19 al 30 de desembre de 2020
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Hora? De 11:00h a 20:30h
· Adreça: Plaça de Catalunya
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Nadal

Barcelona es converteix en “La Ciutat del Nadal” durant 40 dies amb centenars d’activitats a tots els districtes però amb una atenció especial al centre de la ciutat. La campanya de Nadal neix amb l’objectiu d’impulsar l’activitat comercial impulsant un extens programa d’activitas de qualitat.

Del 19 al 30 de desembre la Plaça de Catalunya acollirà el nou Festival de Nadal de Barcelona amb propostes escèniques i musicals.

El marc en el que totes aquestes activitats tindran lloc és un projecte escenogràfic a càrrec de l’arquitecte Jordi Queralt i Suau.

Matinals familiars

Es proposa una oferta d’activitats i espectacles centrats en la cultura, la literatura, les arts plàstiques, l’aprenentatge, el coneixement, la ciència, el moviment i l’esport, adreçats a públic familiar de diverses franges entre 4 i 12 anys. Construir el millor Nadal per a la ciutat.

Amb la participació de La Mandarina de Newton, el Festival FLIC de literatura, El Culturista, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i l’acompanyament escènic de la companyia Eléctrico 28.

Tardes culturals

Les tardes culturals són una celebració artística i expressiva no tan sols de Nadal, sinó també del mateix fet de viure. Músiques i projectes escènics nascuts a la nostra ciutat, que representen la diversitat i la pluralitat artística de Barcelona. Sons afroamericans, afrollatins o indie acompanyats de propostes escèniques vinculades al circ contemporani i a la diversitat coreogràfica. I tot això en una versió nadalenca per celebrar-ne i compartir-ne els valors des de les arts i la cultura.

Relats, històries i vivències en la seva expressió més creativa. Talent i teixit local, divers i plural, adreçat a la ciutadania i als visitants.

Amb la participació del Festival Say it Loud, l’Associació Coincidències, el Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, Nación Funk i Koko-Jean Davis, Lenin Jiménez i la seva orquestra, Sia Tolno i l’Alma Afrobeat Ensemble, la Golden Beat, Litus, Paula Valls, la Companyia Moveo, PSIRC, Ariadna Peya, Adrián Vega, Ester Guntín, Andrea Jiménez, Violeta Iriberri, Elvi Balboa i la brass band Hip Horns.

Vespres universals

Cada vespre podrem gaudir de l’espectacle de format mitjà convertit en arts de carrer de mans d’una companyia que domina un llenguatge modern, radical, multimèdia, simbòlic i oníric.

El Conte de Nadal de Charles Dickens. Una versió contemporània i multimèdia de la companyia artística Insectotròpics amb la participació del Cor del Raval i la col·laboració del Konvent Puntzero, la Fabra i Coats, el CCCB i el Gran Teatre del Liceu.

Insectotròpics, companyia nascuda a Barcelona el 2011, utilitza una fusió de llenguatges per fer-se una veu pròpia a través de les arts plàstiques, la música contemporània, el treball actoral i el live cinema. Passat, present i futur. Una història universal i nadalenca sobre els valors humans.

Fira de Consum Responsable

La Fira de Consum Responsable també torna a la Plaça de Catalunya del 18 al 30 de desembre. La Fira estarà situada a la corona exterior de la plaça de Catalunya i el seu horari serà d’11 a 20:30 h (menys els dies de Nadal i Sant Esteve que no obrirà).

Per participar a les activitats caldrà fer reserva prèvia en línia. Uns dies abans de l’inici de les activitats les podreu trobar a: https://www.barcelona.cat/nadal/ca

Més Informació

Mapa de Localització

Plaça de Catalunya, 08002, Barcelona (41.387015, 2.170047)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X