Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nadal a La Rambla!!!

· On? Exterior del Palau de la Virreina
· Quan? 20 de desembre de 2013
· Adreça: La Rambla, 99
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

Cantada de Nadales a càrrec de les corals infantils Xamfrà I Xemeneia Amunt i Xocolatada Popular

Una cantada de nadales i xocolata calenta són les ja tradicionals propostes amb les que Amics de La Rambla us convida a celebrar el Nadal.

El divendres 20 de desembre, a les 19 h i davant del Palau de la Virreina, les corals infantils Xemeneia Amunt i Xamfrà oferiran un concert de nadales on tradicionals catalanes i nadales modernes es barregen en un programa especialment dissenyat per començar a celebrar el Nadal amb bona música.

Abans, aproximadament a les 18:30 h, els nens de les corals oferiran tastets corals al mig del passeig central de La Rambla. Una colla d'infants (acompanyats per un adult) membres de les corals participants escolliran a l'atzar una família, una parella o una persona per dedicar-li una nadala.

I després, per entrar en calor, i aproximadament a les 19:30 h, res millor que una xocolatada popular oferida per alguns dels establiments de La Rambla. La Granja Viader, el Mercat de la Boqueria, el Cafè de l’Òpera, la Cafeteria Moka, l'Hotel Serhs Rívoli Rambla, Carrefour Market i el Restaurant Núria són, conjuntament amb Amics de La Rambla, els encarregats d’oferir xocolata calenta, coques i melindros per tots els que us animeu a gaudir del Nadal a La Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X