Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nadal a La Rambla!

· On? Davant del Palau de la Virreina
· Quan? 18 de desembre de 2015
· Adreça: La Rambla, 99
· Organitza: Amics de La Rambla

Música

Una cantada de nadales i xocolata calenta són les ja tradicionals propostes amb les que Amics de La Rambla us convida a celebrar el Nadal.

El divendres 18 de desembre, a les 18:30 h i davant del Palau de la Virreina, us oferim un concert doble molt especial de la mà de l'Escola de Músics / Escola de Música JPC, un centres de formació musical més actius al barri del Raval.

Obriran la nit els “Musical's Choir”, una coral de nois i noies procedents de les escoles de primària i secundària de Ciutat Vella. Tot i que el seu repertori està basat en els musicals, han preparat una actuació especialment pensada per aquestes dates.

“17 downstairs” és un grup de joves promeses sorgit dels combos de l'Escola de Músics i JPC que de ben segur us faran vibrar amb les seves interpretacions dels clàssics del Rock i del Soul. El grup està format per veu, piano, baix, bateria, dos saxos i trombó.

I després, per entrar en calor, i aproximadament a les 19:30 h, res millor que una xocolatada popular oferida per alguns dels establiments de La Rambla. La Granja Viader, el Mercat de la Boqueria, el Cafè de l’Òpera, la Cafeteria Moka, l'Hotel Serhs Rívoli Rambla, Carrefour Market, el Hard Rock Cafè Barcelona i el Restaurant Núria són, conjuntament amb Amics de La Rambla, els encarregats d’oferir xocolata calenta, coques i melindros per tots els que us animeu a gaudir del Nadal a La Rambla.

CANTADA DE NADALES

Divendres, 18 de desembre de 2015 a les 18:30 h

XOCOLATADA POPULAR

Divendres, 18 de desembre de 2015 a les 19:30 h

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X