Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nadal a La Rambla!

· On? Davant del Palau de la Virreina
· Quan? 14 de desembre de 2018
· Dies? Divendres
· Hora? De 18:30h a 21:00h
· Adreça: La Rambla, 99
· Organitza: Amics de La Rambla

Actes

Un any més, Amics de La Rambla organitza un concert de nadal i una xocolatada popular per començar a celebrar el Nadal.

El divendres 14 de desembre, a les 18:30 h i davant del Palau de la Virreina, us oferim un concert molt especial de la mà de l'Escola de Músics / Escola de Música JPC, un dels centres de formació musical més actius al barri del Raval.

The Basement és una jove formació nascuda a L'Escola de Músics i JPC amb una forta personalitat. Si voleu gaudir de bona música, no ho dubteu, veniu a sentir aquesta espectacular formació de Jazz-soul i us faran entrar ganes de ballar.

The Basement són:

Tamaya Arunategui…………..Veu

Nil Casals………………………Bateria

Martí Gómez…………………...Piano

Juan Pomes……………………Baix

Rosa Saenz…………………….Saxo

Aina Segarra……………….…..Saxo

L'Escola de Músics i JPC és un centre educatiu del barri del Raval que al llarg d'aquests 24 anys ha treballat colze amb colze amb més de 5000 famílies, 50 entitats, 25 centres educatius i les diferents administracions per intentar millorar el Barri del Raval, el Districte de Ciutat Vella i la Ciutat de Barcelona, mitjançant una eina molt poderosa i un llenguatge universal com és la música. Amb la voluntat d'apropar la música a tothom, oferint un ensenyament actiu, obert als alumnes de totes les edats, nivells, aptituds, condicions i orígens. L'escola treballa intentant adaptar-se al màxim a les persones, les característiques i necessitats particulars de cada alumne, amb la voluntat que tothom, en qualsevol etapa d'aprenentatge, pugui gaudir de la música. L'any 2017 l'Escola de Músics i JPC va rebre la Medalla d'Honor de l'Ajuntament de Barcelona.

I després, per entrar en calor, i aproximadament a les 19:15 h, res millor que una xocolatada popular oferta per alguns dels establiments de La Rambla. El Mercat de la Boqueria, el Cafè de l'Òpera, el Restaurant Moka, Carrefour Market, el Hard Rock Cafè Barcelona i el Restaurant Núria són, conjuntament amb Amics de La Rambla, els encarregats d'oferir xocolata calenta, coques i melindros per tots els que us animeu a gaudir del Nadal a La Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X