Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nadal a La Rambla

· On? Davant del Palau de la Virreina
· Quan? 20 de desembre de 2019
· Dies? Divendres
· Hora? De 18:30h a 20:00h
· Adreça: La Rambla, 99
· Organitza: Amics de La Rambla

Nadal

El pròxim 20 de desembre us convidem a començar a gaudir del Nadal amb un concert i una xocolatada popular.

Davant del Palau de la Virreina posarem tot de cadires davant de l’escenari que prepararem per a l’actuació de Músical’s Choir.

Musical’s Choir és un cor format per nois i noies del barri del Raval i del Districte de Ciutat Vella impulsat per L’Escola de Músics i JPC. Aquest projecte pretén fomentar la creativitat artística d’aquests joves i alhora potenciar la reflexió a tots els nivells, socials, culturals i educatius de la nostra societat. Al llarg d’aquest procés d’aprenentatge i creació, es pretén donar eines i empoderar els joves per canalitzar les seves inquietuds, necessitats creatives, identitàries i expansives mitjançant la música.

El cor va néixer el febrer de 2014. Va ser una iniciativa de la directora coral Cristina Colomer, per crear un cor d’adolescents dels centres públics i concertats del Raval i de Ciutat Vella per treballar a través de la música la integració, la diversitat, el respecte de les diverses cultures, procedències i religions.  Musicals’ Choir és un exemple de compromís vers a la diversitat del barri del Raval.

El seu repertori és molt ampli, principalment de Musicals.

Tot i ser un cor molt jove, ja ha actuat a les festes de la Mercè 2016, al festival urbà Fabricarte 2017, a espais com l'Auditori de la ONCE, Palau de la Música, a l'Auditori de Barcelona, al Teatre Goya, Teatre Romea, MACBA, Capella dels Àngels, Auditori de Cala Rajada i Teatre d'Artà (Mallorca), Mercat de les Flors amb el projecte Barris en Dansa i   amb Ramón Mirabet al Palau de la Música i al Festival de Pedralbes presentant el seu últim disc amb qui van tenir el plaer de gravar un tema.

Musicals’ Choir és un cor fresc, enèrgic, intens on cada un dels seus components pot expressar el seu propi interior i arribar directe al cor dels espectadors.

L’Escola de Músics i JPC és un centre educatiu del barri del Raval que al llarg d’aquests 24 anys ha treballat colze amb colze amb més de 5000 famílies, 50 entitats, 25 centres educatius i les diferents administracions per intentar millorar el barri del Raval, el Districte de Ciutat Vella i la Ciutat de Barcelona, mitjançant una eina molt poderosa i un llenguatge universal com és la música. Amb la voluntat d’apropar la música a tothom, oferint un ensenyament actiu, obert als alumnes de totes les edats, nivells, aptituds, condicions i orígens. L'escola treballa intentant adaptar-se al màxim a les persones, les característiques i necessitats particulars de cada alumne, amb la voluntat que tothom, en qualsevol etapa d’aprenentatge, pugui gaudir de la música.

El concert començarà a les 18:30 h.

I, al ritme de les cançons de Musical’s Choir, a les 19:15 començarem a servir gratuïtament la xocolata, els melindros i les coques amb la col·laboració del Cafè de l’Òpera, el Mercat de la Boqueria, el Restaurant Moka, el Restaurant Núria i el Carrefour Market.

NADAL A LA RAMBLA

Concert de Musical’s Choir

Divendres, 20 de desembre de 2019 a les 18:30 h

Xocolatada Popular

Divendres, 20 de desembre de 2019 a les 19:15 h

 

Mapa de Localització

La Rambla, 99, 08002, Barcelona (41.382488, 2.171726)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X