Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nadal a La Rambla. Concert de Nadal i xocolatada popular

· On? Davant del Palau de La Virreina
· Quan? 20 de desembre de 2019
· Dies? Divendres
· Hora? De 18:30h a 20:00h
· Adreça: La Rambla, 99
· Organitza: Amics de La Rambla

Nadal

El pròxim 20 de desembre us convidem a començar a gaudir del Nadal amb un concert i una xocolatada popular.

Davant del Palau de la Virreina posarem tot de cadires davant de l’escenari que prepararem per a l’actuació de Músical’s Choir, una coral de nois i noies de Ciutat Vella formada el 2014. Tots els seus components provenen dels projectes que l’Escola de Músics i JPC fa en les escoles de primària i secundària de Ciutat Vella.

L’Escola de Músics i JPC és un centre educatiu del barri del Raval que al llarg d’aquests 24 anys ha treballat colze amb colze amb més de 5000 famílies, 50 entitats, 25 centres educatius i les diferents administracions per intentar millorar el barri del Raval, el Districte de Ciutat Vella i la Ciutat de Barcelona, mitjançant una eina molt poderosa i un llenguatge universal com és la música. Amb la voluntat d’apropar la música a tothom, oferint un ensenyament actiu, obert als alumnes de totes les edats, nivells, aptituds, condicions i orígens. L'escola treballa intentant adaptar-se al màxim a les persones, les característiques i necessitats particulars de cada alumne, amb la voluntat que tothom, en qualsevol etapa d’aprenentatge, pugui gaudir de la música.

El concert començarà a les 18:30 h.

I, al ritme de les cançons de Musical’s Choir, a les 19:15 h. començarem a servir gratuïtament la xocolata, els melindros i les coques amb la col·laboració del Cafè de l’Òpera, el Mercat de la Boqueria, el Restaurant Moka, el Restaurant Núria i el Carrefour M

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X