Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nadal a La Rambla: Concert de Nadal i Xocolatada popular

· On? Davant del Palau de la Virreina
· Quan? 16 de desembre de 2022
· Dies? Divendres
· Hora? De 18:00h a 20:00h
· Adreça: La Rambla, 99
· Organitza: Amics de La Rambla

Nadal

El pròxim 16 de desembre, Amics de La Rambla us vol convidar a gaudir del Nadal a La Rambla.

A les 18 h podreu escoltar el concert de corals del barri que hem preparat amb l’Escola de Músics i JPC. Actuaran la Coral Smiling, la Coral Musicals’ Choir i les corals Les Flors de Maig i Trencacors.

Coral Smiling

La Coral Smiling és la infantil de l’Escola de Músics. És una formació de 40 nens de 6 a 12 anys. El seu repertori és principalment pop i de musicals i està dirigida per Yolanda Mallofré. Han cantat en llocs com el Palau de la Música, L’Auditori, petit Palau, concert al Liceu amb Ramon Mirabet, a TV3 a “Nits de nits” i als “Premis El Temps de les Arts” sota la direcció de Lluís Danés.

Coral Musicals’ Choir

Musicals’ Choir és el cor de joves de l’Escola de Músics. Està format per 59 joves principalment de Ciutat Vella d’edats de 12 a 25 anys. El seu repertori és de musicals i està dirigit per Cristina Colomer. Han cantat en llocs emblemàtics com el Palau de la Música, L’Auditori, Festival de Pedralbes, concert de Ramon Mirabet al Liceu, a l’òpera comunitària d’Arnau Tordera “La Gata Perduda” del Liceu, han participat en l’anunci de la Marató de TV3 del 2022 sota la direcció d’Arnau Tordera. Guanyadors del segon nivell de medalla d’Or categoria pop al concurs internacional Sing for Gold 2022.

Les Flors de Maig i Trencacors

A.R.C. les Flors de Maig és un grup coral fundat el 1925 que ha fet actuacions a tot el territori català,  el seu repertori,  actual, tradicional i d’obres musicals, juntament amb altres cors i especialment amb Trencacors de l’Escola de Músics han preparat durant un any l’òpera “la Gata Perduda” al Liceu i han actuat conjuntament al Palau de la Música i al Casino de l’Aliança del Poblenou amb un espectacle amb medleys de “Mar i Cel” i “Flor de nit”. Actualment, els dos cors treballen conjunts sota la direcció de Cristina Colomer. Tots tres cors sempre actuen acompanyats per Joaquim Tardido al piano i Alan García al baix.

Xocolatada popular de la mà de Xocolates Jolonch i d’altres establiments de La Rambla

I després, a les 19 h, i a l’exterior del Palau de la Virreina hem preparat, amb la col·laboració de Xocolates Jolonch, el Cafè de l’Òpera, el Mercat de la Boqueria, Torrons Vicens i el Carrefour Market, una xocolatada popular.

Us convidem a viure, cantar i tastar el Nadal… a La Rambla!

 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X