Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Ni una vida més a la deriva! Funció solidària de Maremar al Teatre Poliorama

· On? Teatre Poliorama
· Quan? 8 de novembre de 2019
· Dies? Divendres
· Hora? De 20:00h a 22:00h
· Adreça: La Rambla, 115
· Organitza: Teatre Poliorama

Teatre

El Teatre Poliorama ha decidit convertir la primera funció de la segona temporada de Maremar en una nit solidària a benefici de l’ONG Open Arms.

Els qui compreu una entrada de Maremar per la funció del pròxim divendres 8 de novembre (a les 20 h) estareu fent una donació de 30 € a favor de l’ONG ja que Dagoll Dagom i el Teatre Poliorama destinaran el total de la recaptació a Open Arms.

El setembre de 2018, Dagoll Dagom va estrenar MAREMAR, espectacle que narra la història d’una família que lluita per a retrobar-se després que la guerra els separés. Ja llavors van voler establir una estreta cooperació amb entitats vinculades al drama que s’està vivint al Mediterrani en aquests moments.

Aquest estiu passat encara hem hagut de ser testimonis indignats per la cruesa dels moments tràgics viscuts per les 65 persones a bord del vaixell Open Arms, a les quals, un cop rescatades, se’ls va denegar al seu desembarcament en qualsevol port proper i van ser obligades a passar 19 dies més de navegació en condicions precàries.

En finalitzar la funció, diversos voluntaris i voluntàries, entre els quals alguns han participat a bord dels vaixells de l’organització, compartiran el seu testimoni en directe amb el públic assistent.

Feu la vostra donació / Compreu la vostra entrada aquí

Mapa de Localització

La Rambla, 115, 08002, Barcelona (41.38412, 2.170647)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X