Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nit amb música al Palau Güell

· On? Palau Güell
· Quan? 26 de juliol de 2018
· Adreça: Nou de la Rambla, 3 – 5
· Telèfon: 934725775
· Organitza: Palau Güell

Música

El Palau Güell celebra Les nits del Palau Güell, una aposta que s’ha convertit en un dels esdeveniments més especials i únics de les nits d’estiu a Barcelona. Les vetllades tindran lloc al terrat, màgic i irrepetible, del Palau, on per primera vegada l’arquitecte Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques. En cada vetllada hi haurà un concert a càrrec d’una banda amb un estil diferent

Aquest dijous, la música anirà a càrrec del Wax & Boogie Rhythm Combo.

Wax & Boogie Rhytm Combo son una formació especialitzada en el boogie woogie dels anys 30, el swing dels anys 40 i el rhythm and blues dels 50. Al capdavant hi ha la veu de Ster Wax. Les seves grans influències són: Lavern Baker, Ruth Brown, Big Maybelle i Etta James. Al piano, David "Boogie" Giorcelli, un dels més seriosos exponents del boogie piano a Europa. A la bateria, Reginald Vilardell, un dels bateries més sol•licitats del blues nacional i també internacional. Al saxo tenor, Toni Solà, referent de l’escena de nostre país i a nivell internacional. I per últim, el contrabaixista Oriol Fontanals que, tot i les seva joventut, compta amb una dilatada carrera.

Les nits al Palau Güell comencen a les 20:30 h amb la rebuda i una visita exprés. A les 21:30 comença el concert i, al finalitzar, s’ofereix una copa de cava i un pica-pica. A les 22:30 h finalitza la vetallada.

El preu de l’entrada és de 35 € per persona i inclou visita exprés, concert, copa de cava i pica pica). Cal inscripció prèvia.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X