Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nit amb música al Palau Güell

· On? Palau Güell
· Quan? 26 de juliol de 2018
· Adreça: Nou de la Rambla, 3 – 5
· Telèfon: 934725775
· Organitza: Palau Güell

Música

El Palau Güell celebra Les nits del Palau Güell, una aposta que s’ha convertit en un dels esdeveniments més especials i únics de les nits d’estiu a Barcelona. Les vetllades tindran lloc al terrat, màgic i irrepetible, del Palau, on per primera vegada l’arquitecte Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques. En cada vetllada hi haurà un concert a càrrec d’una banda amb un estil diferent

Aquest dijous, la música anirà a càrrec del Wax & Boogie Rhythm Combo.

Wax & Boogie Rhytm Combo son una formació especialitzada en el boogie woogie dels anys 30, el swing dels anys 40 i el rhythm and blues dels 50. Al capdavant hi ha la veu de Ster Wax. Les seves grans influències són: Lavern Baker, Ruth Brown, Big Maybelle i Etta James. Al piano, David "Boogie" Giorcelli, un dels més seriosos exponents del boogie piano a Europa. A la bateria, Reginald Vilardell, un dels bateries més sol•licitats del blues nacional i també internacional. Al saxo tenor, Toni Solà, referent de l’escena de nostre país i a nivell internacional. I per últim, el contrabaixista Oriol Fontanals que, tot i les seva joventut, compta amb una dilatada carrera.

Les nits al Palau Güell comencen a les 20:30 h amb la rebuda i una visita exprés. A les 21:30 comença el concert i, al finalitzar, s’ofereix una copa de cava i un pica-pica. A les 22:30 h finalitza la vetallada.

El preu de l’entrada és de 35 € per persona i inclou visita exprés, concert, copa de cava i pica pica). Cal inscripció prèvia.

Més Informació

També et pot interessar

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X