Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nit de jazz i ska al Palau Güell

· On? Palau Güell
· Quan? 9 d'agost de 2018
· Adreça: Nou de la Rambla, 3 – 5
· Telèfon: 934725775
· Organitza: Palau Güell

Música

El Palau Güell celebra Les nits del Palau Güell, una aposta que s’ha convertit en un dels esdeveniments més especials i únics de les nits d’estiu a Barcelona. Les vetllades tindran lloc al terrat, màgic i irrepetible, del Palau, on per primera vegada l’arquitecte Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques. En cada vetllada hi haurà un concert a càrrec d’una banda amb un estil diferent

Aquest dijous, la música anirà a càrrec de The Oldians

La banda neix la primavera de 2001 amb la intenció de tocar jazz jamaicà. Des dels seus inicis, es desmarca de l'onada imperant a finals dels anys 90 en l'escena "ska jazz" marcada per l'acceleració rítmica. The Oldians s’influencia dels sons més primitius de la música jamaicana i explora la relació d’aquest estil musical amb el llenguatge del jazz. El grup presentarà al Palau Güell el seu cinquè treball ‘Out of the blue’..

Les nits al Palau Güell comencen a les 20:30 h amb la rebuda i una visita exprés. A les 21:30 comença el concert i, al finalitzar, s’ofereix una copa de cava i un pica-pica. A les 22:30 h finalitza la vetallada.

El preu de l’entrada és de 35 € per persona i inclou visita exprés, concert, copa de cava i pica pica). Cal inscripció prèvia.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X