Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

No em va fer Joan Brossa. CaboSanRoque a l’Arts Santa Mònica

· On? ARTS SANTA MÒNICA
· Quan? De l'1 de març al 18 de febrer de 2018
· Adreça: La Rambla, 7
· Telèfon: 935671110
· Organitza: ARTS SANTA MÒNICA

Exposicions

De l’1 al 18 de març podeu veure a l’Arts Santa Mònica “No em va fer Joan Brossa”, una instal·lació sonora i plàstica de Cabosanroque que té com a gènesi l’exploració transversal de la prosa més desconeguda i primerenca del poeta Joan Brossa des del punt de vista del so.

Una obra transitable que interpreta els paisatges dins la prosa, i el so de la paraula dins la poesia escènica dels anys quaranta. Una acumulació fins a l’excés d’objectes en moviment es converteix en el paisatge mític i màgic d’El jardí de Batafra, en el paisatge molt menys diví del front del Segre a “30 Divisió”, en el paisatge “sota el firmament...” del “Missal de caragat” o en els boscos boirosos de l’obertura de l’òpera Parsifal del seu admirat i vitalment recurrent Wagner. El transformisme de Frègoli aplicat a l'objecte i el paisatge.

Una obra on no només s’involucren el coneixement de diferents disciplines sinó la connexió entre elles per arribar a un àmbit d’acció més ample, i acabar oferint un resultat de gènere bastard, desviació i deformació de gèneres brossians com la poesia objectual, la poesia escènica o el postteatre amb el fet sonor com a focus.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X