Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

No tinc por, dibuixo al carrer

Quan? 18 d'agost de 2018
Organitza: Urban Sketchers Barcelona

Actes

Pocs dies desprs de latemptat, lAssociaci Urban Sketchers Barcelona va animar al seus associats a dibuixar La Rambla amb la crida No tinc por. Dibuixo al carrer. La participaci va ser espectacular i van ser molts els Sketchers que es van animar a participar.

Ara, i coincidint amb laniversari de latemptat, Urban Sketchers Barcelona torna a obrir una convocatria el prxim dissabte, 18 dagost, i convida a tothom que vulgui, a dibuixar La Rambla.

El punt de trobada de tots els participants s el centre de la Plaa de Catalunya a les 10 h.

Els sketchers participants es mouran per La Rambla i el seu entorn, dibuixant, i a les 13 h es tornaran a trobar a la Plaa per fer una foto de grup i comentar la jornada.

Urban Sketchers Barcelona s una associaci que agrupa a molts dibuixants de la nostra ciutat i que t com a objectiu promoure, dinamitzar i donar suport a esdeveniments que contribueixin a la divulgaci i formaci en l'entorn del dibuix, promoure i desenvolupar el valor artstic, narratiu, educatiu i social del dibuix, desenvolupar activitats pedaggiques i metodologies de dibuix per a nens, joves i adults a travs descoles, universitats, centres cvics... i mantenir i desenvolupar una xarxa de relacions promovent lintercanvi didees i habilitats utilitzant les tecnologies de la informaci i la comunicaci.

NO TINC POR, DIBUIXO AL CARRER

Dissabte, 18 dagost de 2018 de 10 a 13 h

Punt de trobada: PLAA CATALUNYA
Foto de grup: A les 13 h a Plaa Catalunya

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X