Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nova tertúlia del cicle "Orwell pren cafè al Moka"

· On? Restaurant Moka. Sala George Orwell
· Quan? 9 de febrer de 2020
· Dies? Diumenge
· Hora? De 17:00h a 18:30h
· Adreça: La Rambla, 126

Xerrades

El pròxim diumenge, 9 de febrer, i dins del cicle “Orwell pren cafè al Moka”, podreu gaudir d’una nova tertúlia amb la presència de Manu Valentín, historiador, investigador i membre de Mozaika.

El Manu Valentín acaba de publicar el llibre "Voces caídas del cielo. Historia del exilio judío en Barcelona (1881-1954)" on tracta un tema poc conegut "d'altres", que varen participar en la vida, moltes vegades convulsa, que va tenir Barcelona a cavall dels segles XIX i XX.

Basant-se en una vasta documentació, molta d'ella inèdita, de fonts que han tractat les crisis dels exiliats jueus en diverses etapes i entrevistes amb els refugiats i els seus descendents, l'autor aconsegueix rescatar la memòria dels protagonistes i eleva les seves experiències personals al grau d'esdeveniments històrics. Amb "Voces caídas del cielo" pretén omplir un forat deixat per la historiografia espanyola i teixir el fil de la memòria col·lectiva d'una comunitat d'exiliats jueus que van lluitar per establir-se a la ciutat de Barcelona sense cap tipus d'ajut.

Després de la presentació del llibre, tindrà lloc la tertúlia. L'assistència a la tertúlia és gratuïta i no és necessària la inscripció prèvia. L'aforament és limitat.

Mapa de Localització

La Rambla, 126, 08002, Barcelona (41.384107, 2.17139)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X