Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nova trobada del cicle Empreses Que Sumen + a la Fundació Setba

· On? Fundació Setba
· Quan? 20 de febrer de 2014
· Adreça: Plaça Reial 10, 1-2
· Telèfon: 934813696
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

La Fundació Setba acull, el proper dijous 20 de febrer a les 19:30h, una nova trobada del cicle Empreses que sumen +, organitzat conjuntament per la Fundació Setba i Amics de La Rambla. Empreses que sumen + és un cicle de trobades que gira en torn de la Responsabilitat Social Coorporativa..

En aquesta ocasió coneixerem l'experiència de col•laboració de Llum Delàs, de l'Associació Solidaritat amb la Gent Gran, i Judith Mata, de la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé.
L'Associació Solidaritat amb la Gent Gran treballa als Barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (Ciutat Vella) de Barcelona des de 1992, per atendre i cobrir les necessitats bàsiques de les persones grans i famílies sense recursos d'aquest barri des des de la immediatesa, el treball en equip i la solidaritat.

La Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé és una organització sense ànim de lucre nascuda l'any 2008. Natura Bissé reverteix el 0,7% de tota la seva facturació a la fundació, contribuint de manera decisiva a finançar projectes que asseguren el benestar de les persones més vulnerables. Així, entre d'altres, col•labora amb entitats que estan a prop de qui més ho necessita amb programes de Promoció Social i Cooperació Internacional.

Aquesta trobada vol ser també un homenatge pòstum a la figura de Ricardo Fisas, un emprenedor que va construir un imperi del no res. Fisas va posar en marxa Natura Bissé el 1979 després de quedar a l'atur als cinquanta anys i sense experiència en el sector de la cosmètica. Malgrat això, l'empresari, que havia treballat en companyies com Wrigley i Nestlé, va aconseguir crear una de les principals firmes espanyoles del sector.

L’entrada és lliure, però cal confirmar assistència trucant al 934813696 o a info@fundaciosetba.org.

VII TROBADA EMPRESES QUE SUMEN +

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X