Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Novela negra... a Las Golondrinas

· Quan? Del 26 al 27 de gener de 2019
· Hora? De 11:00h a 16:00h
· Organitza: BCNegra i Las Golondrinas

Xerrades

Aquest any, el BCNegra centra la seva atenció en el port i el pròxim cap de setmana Las Golondrinas seran les protagonistes d'una activitat que uneix la novel·la negra i el mar.

Las Golondrinas i les seves passejades per aigües del port de Barcelona sortint del final d'aquella Rambla que Pepe Carvalho transitava habitualment, són part de la nostra història sentimental, però també són material literari que uneix la Barcelona dels nostres records i l'actual.

Ara que fa 130 anys del naixement d'aquestes mítiques embarcacions, Ramblistes d'Honor l'any 2016, un seguit d'autors i autores es trobaran amb els seus lectors en un passeig entre vaixells de càrrega i creuers, remolcadors i patins a vela..

Dissabte 26:

11.00 h Carlos Quílez, periodista, exdirector d'Anàlisi de l'Oficina Antifrau de Catalunya i novel·lista, i Jordi Ledesma, escriptor tarragoní i autor de poemaris i de novel·les negres. Tots dos han escrit obres que transcorren, en part, en ambients portuaris.

12.30 h Màrius Serra, escriptor, però també creador de jocs, va signar el passat 2018 La novel·la de Sant Jordi, on retrata amb acidesa el món literari. Ara, proposa als seus lectors... un joc criminal amb l'Oriol Comas i Coma com a personatge.

Diumenge 27:

11.00 h Rosa Montero, periodista i escriptora, aquest 2018 va editar Los tiempos del odio, tercera novel·la de la sèrie protagonitzada per la detectiu tecnohumana Bruna Husky.

12.30 h Jordi Basté, periodista responsable d'un dels programes de ràdio més escoltats de Catalunya, va signar el 2017 una novel·la negra escrita a quatre mans amb Marc Artigau, que també participa en l'activitat. És Un home cau, una història trepidant que comença a la Barceloneta.

16 h Andreu Martín, novel·lista i guionista, ha estat guardonat amb els premis Dashiell Hammett 1989, 1993 i 2001, i el Pepe Carvalho 2011, entre altres.

Si voleu apuntar-vos al fer la inscripció prèvia a infoicub@bcn.cat. Màxim de 2 entrades per reserva. Cal indicar les dades personals de les persones assistents (nom complet, correu electrònic i telèfon). Un cop feta la sol·licitud, heu de rebre la confirmació, que haureu de presentar

PASSEJADES BCNEGRA AMB “LAS GOLONDRINAS”

Dissabte, 26 de gener de 2019 a les 11 h i a les 12:30 h

Diumenge, 27 de gener de 2019 a les 11 h, 12:30 h i 16 h.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X