Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Noves dates per la Ruta dels Comerços Centenaris

· Quan? Del 25 de gener al 8 de febrer de 2020
· Dies? Dissabte
· Organitza: Cultruta

Rutes

La Ruta dels Comerços Centenaris que Rafa Burgos, amb la col·laboració de CultRuta, Amics de La Rambla i Barnacentre, va fer a finals de desembre i principis de gener van ser tot un èxit.

Per aquest motiu hi ha noves dates a finals de gener i principis de febrer.

Barcelona encara conserva botigues amb més d’un segle d’història. Aquest  comerç emblemàtic ha estat testimoni del canvi d’hàbits de la nostra ciutat al llarg dels anys. La ruta dels comerços centenaris us proposa fer un viatge en el temps sense moure’ns del centre de la ciutat. A la ruta descobrireu anècdotes relacionades amb els comerços,  les històries dels seus clients il·lustres i el ric patrimoni material i immaterial que les botigues apleguen.

La ruta comença  a la plaça de Sant Jaume i visita espais com ara la pastisseria La Colmena, el Rei de la Màgia, la Cereria Subirà, El Ingenio, el Cafè de l’Òpera o la botiga de música Casa Beethoven, , i no s’oblida de la importància del carrer de Ferran i de La Rambla en la història dels eixos comercials de la ciutat.

Un passeig inoblidable per uns carrers  on anar de compres deixa de ser una mera transacció per esdevenir un acte de reivindicació vers un patrimoni únic i irrepetible.

<iframe src="https://cdnapisec.kaltura.com/p/2346171/sp/234617100/embedIframeJs/uiconf_id/42600891/partner_id/2346171?iframeembed=true&playerId=1_g1cr6bhu&entry_id=1_g1cr6bhu&flashvars[streamerType]=auto" width="940" height="529" allowfullscreen webkitallowfullscreen mozAllowFullScreen allow="autoplay *; fullscreen *; encrypted-media *" frameborder="0"></iframe>

Horaris

Dissabte, 25 de gener de 2020 a les 10:30 h (català)

Dissabte, 1 de febrer de 2020 a les 17:30 h (català)

Dissabte, 8 de febrer de 2020 a les  10:30 h (castellà)

Punt de trobada: Plaça Sant Jaume (davant de l’Ajuntament)

Durada prevista: Entre  1:45 i 2 h

Final: Davant del Gran Teatre del Liceu

No està recomanada per menors de 14 anys.

Ruta amb radioguia que permet escoltar al guia còmodament en tot moment (podeu portar els vostres auriculars si ho preferiu).

Us podeu inscriure a la pàgina web de Culruta: https://www.4tickets.es/cultruta/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=CHCV

El preu de la Ruta és de 16 € per persona.

Sortegem dues places a la Ruta del dissabte 8 de febrer entre els socis d’Amics de La Rambla. Si esteu interessats, envieu-nos un missatge a info@amicsdelarambla.cat.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X