Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Passejada popular per La Rambla

· On? La Rambla
· Quan? 17 de març de 2017
· Organitza: Ajuntament de Barcelona. Districte de Ciutat Vella

Actes

El Districte de Ciutat Vella convoca, el proper divendres 17 de març a les 18 h, una passejada popular per La Rambla per recollir idees per recuperar el passeig per al veïnat i la ciutadania.

El punt de trobada serà la Font de Canaletes a les 18 h i, des d’allà, es baixarà fins arribar al Museu Marítim, on a partir de les 19 h, es recolliran les propostes que tothom vulgui aportar.

Un cop recollides totes les propostes, la celebració es traslladarà a la Rambla Santa Mònica on, a les 21 h, hi haurà un concert de rumba amb el grup Arrels 3, i a les 21.15 h una botifarrada popular (si voleu assistir podreu recollir el vostre tiquet del sopar de 16 a 20 h al vestíbul del Museu Marítim).

Aquesta convocatòria s’emmarca dins el procés de participació que acompanyarà el Concurs Internacional per a la transformació de la Rambla que l’ajuntament va anunciar la setmana passada.

Si voleu decidir quina Rambla voleu, apunteu-vos i feu arribar les vostres propostes. Si no podeu assistir i també voleu dir la vostra, feu-nos arribar les vostres propostes i nosaltres les afegirem a totes les que facin els assistents.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X