Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Per Sant Jordi... Arts Libris a l'Arts Santa Mònica

· On? Arts Santa Mònica
· Quan? Del 21 al 23 d'abril de 2017
· Adreça: La Rambla, 7
· Telèfon: 935671110
· Organitza: Arts Santa Mònica

Fires

L'Art Libris, la Fira Internacional de l'Edició Contemporània, arriba a la seva 8a edició. Del 21 al 23 d'abril, l'Arts Santa Mònica acollirà aquesta fira dedicada al llibre d'artista que s'ha convertit en un més dels atractius de La Rambla per Sant Jordi i que cal visitar.

A l'Arts Libris, més de 70 expositors mostren llibres d'artista, fotollibres, formats afins com les edicions d'artista i un heterogeni ventall de “printed matter” creat per artistes compromesos amb el format llibre.

Aquest any, també es podrà veure l’exposició “Legible-Visible. Entre el fotograma y la pàgina” comissariada per Mela Dávila.

Paral·lelament al programa expositiu es desplega un extens programa d’activitats en les quals destaquem la celebració de la quarta edició del Simposi Internacional sobre l’Edició del Llibre d’Artista. Aquesta activitat es veurà ampliada amb la continuació de l’Speakers’ Corner, espai dinàmic per a la discussió, la difusió i l’intercanvi entre els editors participants mitjançant la coordinació d’una programació continuada de presentacions de projectes, xerrades i diàlegs que es celebra per tercer any consecutiu. Un cop més s’atorgarà el Premi ArtsLibris — Fundació Banc Sabadell.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X