Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Petitet porta la seva rumba simfònica al Gran Teatre del Liceu

· On? GRAN TEATRE DEL LICEU
· Quan? 17 d'octubre de 2017
· Adreça: La Rambla, 51-59
· Telèfon: 934859900
· Organitza: Gran Teatre del Liceu

Música

El pròxim 17 d’octubre, un dels històrics de la rumba, portarà la seva rumba simfònica a l’escenari del Liceu.

Fill de Ramón el Huesos, mític palmero de la banda de Peret, a Joan Ximénez Valentí, tothom li deia Petitet. Al créixer, amb aquest nom es va quedar i amb els anys s’ha convertit en tota una icona del Raval que ha tocat amb el Gato Pérez i Peret.

Des de fa uns anys Petitet lluita contra una malaltia, la miastènia, que no li ha impedit fer les coses més grans. I és que ell va prometre a la seva mare que portaria la rumba a un gran teatre, com explica el film que està acabant el periodista Carles Bosch (Balseros, Bicicleta, cullera, poma).

El proper 17 d’octubre la rumba farà la seva entrada al Gran Teatre del Liceu gràcies a la seva tossuderia i a la complicitat de la seva banda formada per 27 músics de rumba i de clàssica i als que s’hi ajuntarà l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu.

Una nit que serà única i molt especial ja que el concert s’enregistrarà íntegrament per al film de Carles Bosch (Petitet. Rumba pa’ti) i que serà el gran final de la pel·lícula.

Una actuació imprescindible per als amants de la rumba amb majúscules que comptarà amb la col·laboració de grans músics i amics de Petitet com Joan Albert Amargós, Chicuelo, Carles Benavent, Kitflus, El Granaíno, Parrita i Lucrecia.

El preu de les entrades va dels 15 als 60 €.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X