Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Podcast "El comerç també és digital"

· Quan? Del 23 al 27 de febrer de 2022
· Organitza: Barcelona Oberta

Activitat Online

 Barcelona Oberta , la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona estrenen la sèrie de podcasts “El comerç també és digital” per parlar sobre la transformació de les ma

La unió d’eixos comercials i turístics de Barcelona, Barcelona Oberta, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, a través del HUB cambraDigital, han elaborat aquesta primera sèrie de podcasts per donar a conèixer els casos d’èxit en digitalització de quatre empreses de retail que tenen presència als eixos comercials de l’entitat.

En el primer podcast, que s’ha publicat avui, i de la mà de la periodista Patricia Castán,  Javier Cottet, president de Cottet Òptica i Audiologia, reflexiona sobre “Com traslladar la proximitat i la professionalitat al punt de venda online”. Es pot escoltar en línia als canals de YouTube i Spotify de Barcelona Oberta, i al portal web de la Cambra Digital.

Amb una durada d’aproximadament quinze minuts, les càpsules radiofòniques i audiovisuals acolliran cada dimecres un nou protagonista que compartirà la seva experiència. 

Veure el podcast a YouTube

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X