Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació del llibre "En un principal de la Rambla" de Tona Pous i Vilalta

· On? Jardí del Silenci
· Quan? 8 d'octubre de 2021
· Dies? Divendres
· Hora? De 19:30h a 21:00h
· Adreça: Encarnació, 62

Presentació de llibres

El pròxim divendres 8 d’octubre, a les 19:30 h, l’escriptora i veïna de La Rambla Tona Pous presentarà el seu llibre “En un principal de La Rambla”.

La presentació tindrà lloc al Jardí del Silenci (carrer de l’Encarnació, 62) i comptarà amb les intervencions de Tona Pous i Vilalta, Maria Teresa Pous i Mas (escriptora), Toni Bonet (escriptor) i Rosa roca Riera (escriptora). També comptarà amb la intervenció musical de Josep Tero.

L’autora va escriure: «Et pots enamorar d’un pis, d’un passeig?».

Ara, després de gairebé trenta anys de viure a la Rambla, ho pot afirmar rotundament, sense cap espurna de dubte.

I és precisament aquest pis i aquesta Rambla que sembla que li hagin dictat les quatre històries, li hagin dibuixat aquests personatges que van viure, gaudir i patir en aquest pis, en aquest principal des de la segona meitat del segle XIX fins gairebé avui mateix.

Hi trobareu diferents veus, diferents registres. A vegades el realisme impera, altres es vesteix de tons esperpèntics, poètics; també hi podem trobar cops salpicats d’humor una mica àcid.

Llegint ens podem imaginar dones i homes obrint els balcons i mirant aquesta Rambla que va canviant però sempre és única, irrepetible, sovint amb una mirada trista, perduda en aquells mots d’Azorín: «Nadie le podrá quitar el dolorido sentir».

Mapa de Localització

Encarnació, 62, Barcelona (41.406704, 2.160872)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X