Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació del llibre "L’art d’explicar l'Art" d’Enric Nogueras

· On? Sala Bookeria
· Quan? 22 de novembre de 2021
· Dies? Dilluns
· Hora? De 19:00h a 20:00h
· Adreça: Pau Claris, 94
· Organitza: Editbcn i Ona Llibres

Presentació de llibres

El pròxim dilluns 22 de novembre, a les 19 h, el periodista i director d’Editbcn, Enric Nogueras presentarà el seu llibre “L’art d’explicar l’Art” a la Sala Bookeria.

“L’art d’explicar l’Art” és un llibre que vol acostar i fer entenedores obres d’art dutes a terme per artistes d’arreu del món. Una pila de caramels acumulats en una cantonada, una piscina plena d’oli de motor, un terra de fusta per on passejar-hi, quadres enigmàtics amb mil i una interpretacions però amb només una història real al darrere… L’art, especialment el contemporani, pot sorprendre, deixar-nos indiferents o, fins i tot, indignar-nos quan creiem que té una simplicitat poc justificada.

“L’art d’explicar l’Art” acosta obres d’art de tots els temps i, amb una explicació, pot fer que en gaudim, ens emocionem, ens posem tristos o, fins i tot, deixem anar alguna llàgrima de felicitat. El llibre explica els motius pels quals un artista fa el que fa i el missatge que vol transmetre, de manera que davant d’una obra d’aparença senzilla, potser no cal afirmar amb tanta rotunditat «El meu fill petit ho fa millor!», tot i que no dubtem gens ni mica de les enormes possibilitats de tots els fills petits.

Si voleu assistir, cal reservar seient a reserves@onallibres.cat

Enric Nogueras Abelló és periodista i director d’Editbcn, empresa associada a Amics de La Rambla i responsable de la gestió del Facebook de la nostra associació.

Mapa de Localització

Pau Claris, 94, Barcelona (41.39044, 2.170603)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X