Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació del llibre “Personajes de La Rambla en el Imaginario Popular”

· On? BIBLIOTECA GÒTIC-ANDREU NIN
· Quan? 10 d'octubre de 2017
· Adreça: La Rambla, 30 – 32
· Telèfon: 933437369
· Organitza: Amics de La Rambla

Xerrades

El dimarts 10 d’octubre tindrà lloc a la Biblioteca del Gòtic- Andreu Nin la presentació del llibre “Personajes de La Rambla en el Imaginario Popular”.

“Personajes de La Rambla en el imaginario popular” és un llibre escrit per la veïna de La Rambla Alicia Berlanga i per Carmen Marcos. La presentació del llibre comptarà amb una breu introducció del president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar.

El llibre "Personatges de la Rambla en l'imaginari popular" recull alguns dels "habitants" de la Rambla, des del segle XVIII fins a l'actualitat, com a éssers extraordinaris i intemporals per les seves genialitats i misèries, i es descriuen amb breus biografies o anecdotaris i il·lustracions a la manera dels antics llibres de cròniques de la ciutat.

No hi falten els personatges més coneguts com “La Monyos”, “el Artículos Numerados”, Fructuós Canonge, Ocaña o “El Sheriff de La Rambla”, però al llibre de La Rambla també trobareu personatges menys coneguts i veïns que també han construït La Rambla.

Un llibre que anima als lectors i lectores a que continuïn la tradició de passejar Rambla amunt i Rambla avall, ja que segueix tenint racons intactes en els quals els personatges, encara que no presents físicament, es mantenen vius en la nostra memòria.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X