Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació del llibre "Rambles de la Vida" de Manuel Montobbio

· On? Sala d'actes Institució cultural del CIC
· Quan? 14 de juliol de 2021
· Dies? Dimecres
· Hora? De 19:00h a 20:00h
· Adreça: Via Augusta, 205

Presentació de llibres

El pròxim dimecres, 14 de juliol, a les 19 h,  Pagés editors i la Instució Cultural del CIC presenten el llibre “Rambles de la Vida” de Manuel Montobbio.

L’acte comptarà amb la participació de Carles Duarte, director general de la Institució Cultural del CIC, Àlex Susanna, escriptor, Eulàlia Pagès, directora de Pagès editors i de l’autor del llibre Manuel Montobbio.

Davant l’atemptat del 17 d’agost de 2017 a les Rambles, aquestes Rambles de la vida són una pregunta, una invocació als àngels de les Rambles, a llur ànima ferida que cerca curar-se, perquè mirem ànima endins i d’ella traguem totes les Rambles que som. Una invocació per a ser, i alhora un recorregut, un passeig per la vida a través de les Rambles i una meditació sobre ella que l’autor comparteix invitant-nos a fer cadascú el nostre, amb l’esperança de fer amb altres gotes el mar, de contribuir al fet que qui les llegeixi tragui, traguem fora les Rambles que ens habiten endins, fer entre tots les Rambles de la vida, de les Rambles poesia, de les nostres Rambles les Rambles.

Reflexions en forma de poesia a partir dels versos escrits per l'autor per iniciar el llibre de condol que durant dos dies es va mantenir obert al públic a Andorra , i de les impressions del seu recorregut per les Rambles ferides el 26 d'Agost, a partir del qual s’il·luminen i encarnen aquestes Rambles de la vida, en un procés creatiu que l'autor ens explica, junt al propòsit i sentit de l'obra, a l'assaig introductori "Claus per ramblejar les Rambles de la vida", que podeu llegir a continuació. Escriure aquestes Rambles de la vida va ser per ell, com ens diu,  un acte de recerca de l'ànima, de la curació de la seva ferida, resposta a les preguntes sense resposta; d'afirmació de la vida i l'esperança. Esperança que llegir-les també ho sigui: amb ella ens convida a recórrer-les, i amb el desig que al fer-ho trobeu i doneu també a la llum les Rambles de la vostra vida.

Llegir assaig introductori i primeres pàgines

Mapa de Localització

Via Augusta, 205, Barcelona (41.397468, 2.138848)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X