Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació del nou disc de Guadi Galego al Centro Galego de Barcelona

· On? Centro Galego de Barcelona
· Quan? 12 de febrer de 2020
· Dies? Dimecres
· Hora? De 19:30h a 20:30h
· Adreça: La Rambla, 35-37
· Telèfon: 93 301 28 92
· Organitza: Centro Galego de Barcelona

Actes

El pròxim dimecres 12, i aprofitant la seva actuació a Barcelona (L'actuació és dijous 13 a les 20 h a Luz de Gas), Guadi Galego presentarà i signarà el seu disc al Centro Galego de Barcelona.

“Immersion” és una revisió musical i lingüística dels seus tres anteriors àlbums. Immersió és anar a fons, bussejar pel territori i l'emoció de les musiques de Guadi Galego. Cançons que discorren per un camí personal de mons musicals diferents.

L'acte és gratuït.

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Centro Galego de Barcelona

Centro Galego de Barcelona

La Rambla 35 - 37
08002 Barcelona
Tel. 933012892Visitar website

Centro Galego de Barcelona

El Centro Galego de Barcelona és una organització sense ànim de lucre fundada al 1892. El seu objectiu és promoure i difondre la llengua, la cultura i les tradicions del poble gallec a Catalunya.

Al llarg de l'any, el CGB organitza diverses activitats culturals com conferències, exposicions, concerts i funcions teatrals, dirigides tant als residents gallecs a Barcelona com a la societat catalana.

A més, el CGB desenvolupa un complet programa de formació, especialment al camp de la música, amb cursos estables de ‘gaita’, percussió, acordió, ball tradicional, solfeig i música coral, entre d'altres.

El pilar del CGB són els seus socis i sòcies, que gaudeixen d'avantatges i descomptes a les diverses activitats que acull el centre.

Categoria:
Associacions

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X