Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació d'Òpera Prima al Gran Teatre del Liceu

· Quan? 1 de febrer de 2021
· Dies? Dilluns
· Organitza: Gran Teatre del Liceu

Activitat Online

El pròxim dilluns, 1 de febrer de 2021 a les 12 h, el Gran Teatre del Liceu presenta Òpera Prima, un projecte de creació operística comunitària nascuda al barri del Raval .

Amb Òpera Prima Raval, el Liceu inicia una línia de producció comunitària amb l’objectiu de possibilitar, de desenvolupar i de sensibilitzar nous públics; i d’ampliar realitats; potenciar la diversificació; aportar credibilitat i reconeixement a la creació artística de caràcter comunitari.

Opera Prima s’inicia amb una òpera de nova creació amb els veïns i veïnes del barri del raval de Barcelona i el projecte està íntimament marcat per les persones i grups implicats, pel context sòcio-polític i educatiu, per les cultures que es troben en un espai comú, pel procés i per la creació artística. D’aquesta manera, l’òpera serà única i donarà veu als seus habitants, parlarà de les seves realitats, de la multiculturalitat i dels seus idiomes i sons.

Que el Gran Teatre del Liceu activi processos i produccions operístiques comunitàries a la seva programació, suposa un repte per la pròpia institució.

De manera àmplia es parteix d'un model de creació comunitària "realitzat per una comunitat", si bé en allò concret no es parteix d'un model preestablert sinó que preval que la institució construeixi en el temps el seu model propi amb el qual s'identifiqui perquè respongui als seus objectius i valors propis.

El projecte Òpera Prima Raval compta amb el suport d’Amics de La Rambla entre altres entitats que formen part de la Fundació Tot Raval.

Degut a les restriccions actuals el Liceu ha apostat  per un format semi presencial; és per això que us a seguir l'acte on-line:

Presentació Òpera Prima 

Dilluns, 1 de febrer de 2021 a les 12 h

Seguir el Streaming a Youtube

Seguir el Streaming a Facebook

Link per visionar-ho un cop enregistrat

 

Aquí podeu veure la presentació un cop enregistrada

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X