Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Prestige: Crònica d'una catástrofe" al Museu Marítim de Barcelona

· On? Museu Marítim de Barcelona
· Quan? De l'11 de novembre de 2022 al 18 de juny de 2023
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Avinguda de les Drassanes, s/n
· Organitza: Museu Marítim de Barcelona

Exposicions

El 13 de novembre de 2002 el petrolier Prestige navegava a 28 milles de la costa de Finisterre carregat amb 77.000 tones de fueloil dens, sota un temporal amb forts vents, quan un cop de mar va provocar l’obertura d’una bretxa de 15 m al costat d’estribord del buc. Els dies posteriors, l’esquerda es va fer més gran a causa del temporal, i va provocar l’abocament del fuel al mar i la seva arribada a la costa, en el desastre ecològic més gran succeït a Espanya.

Aquells dies l’accident va mobilitzar més de 300.000 persones i es va generar un moviment de voluntariat sense precedents al país.

Amb motiu del 20è aniversari de la catàstrofe, el Museu Marítim presenta una exposició sobre aquest tema, abordant-lo des d'una perspectiva ecologista, valorant l'impacte que va tenir aquest accident per al mediambient i l'economia de les comunitats pesqueres, i posant èmfasi en la sostenibilitat,  les energies renovables i unes pràctiques curoses amb el medi ambient.

L’exposició es pot visitar de dilluns a diumenge de 10 a 20 h . El museu tanca els dies 25 i 26 de desembre i els dies 1 i 6 de gener. El 24 i el 31 de desembre, el Museu tanca les portes a les 15 h.

 

 

Mapa de Localització

Avinguda de les Drassanes, s/n, 08001, Barcelona (41.376401, 2.174817)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X