Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Primer Summit de Barcelona Oberta

· On? El Molino
· Quan? 30 de novembre de 2015
· Adreça: Carrer de Vilà i Vila, 99
· Organitza: Barcelona Oberta

Actes

Barcelona Oberta, de la que Amics de La Rambla es fundadora, és la unió d'eixos comercials que comparteixen una visió del paper econòmic i social del comerç de proximitat i representen el “turisme de compres”.

Precisament per reflexionar sobre comerç, turisme, ocupació i ciutat, Barcelona Oberta organitza el proper 30 de Novembre – de 9 a 12 – el primer Summit de Barcelona Oberta amb el següent programa.

9 h. Benvinguda a càrrec del Sr. Agustí Colom (Regidor d'Ocupació, Empresa i Turisme de l'Ajuntament de Barcelona.

9:15 h. Primera taula: Comerç, Ocupació i Barcelona.

“Ocupació: Necessitat bàsica. La Microempresa, clau com a generadora d'ocupació” a càrrec de la Sra. Elvira Vázquez (consellera delegada de El Molino i presidenta de la FEM).
“Les capacitats de Barcelona, una gran oportunitat” a càrrec del Sr. Lluís Permanyer (Periodista de “La Vanguardia” i cronista de Barcelona).

10:30 h. Segona taula: Turime i Barcelona. Reptes i oportunitats.

“El turisme com a oportunitat per a la ciutat. Un nou Model” a càrrec del Sr. Enric Truñó (Regidor responsable dels Jocs Olímpics d'Estiu de 1992. Comissionat de la candidatura Barcelona-Pirineu 2022. Coordinador i director del Pla Estràtegic de Turisme de Barcelona (2010 – 2015).

11:15 h Tercera taula: Comerç i Barcelona. Debat i Conclusions

“El Comerç Eix vertebrador de la ciutat i dinamitzador del benestar social”. A càrrec del Sr. Gabriel Jené (President de la Unió d'Eixos Comercials Turístics. Barcelona Oberta).

12 h. Tancament a càrrec del Honorable Sr. Felip Puig (Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya).

La jornada tindrà lloc a El Molino. Si esteu interessats en assistir, feu-nos-ho saber a info@amicsdelarambla.cat o trucant al 933172940.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X