Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Processó de Diumenge de Rams 

· On? Pl Sant Agustí. Hospital, La Rambla, Santa Anna, Portal de l’Àngel, Cucurulla, Portaferrissa, La Rambla, Hospital, Sant Agustí
· Quan? 29 de març de 2015
· Organitza: Altres

Actes

Arriba la celebració de la Setmana Santa. Aquesta festa religiosa té la seva primera celebració el Diumenge de Rams que aquest any és el diumenge 29 de març

Com cada any, la processó de “la Borriquita” o el pas de Jesús entrant a Jerusalem surt de la Plaça Sant Agustí i fa un recorregut per diferents carrers del Raval i pel Gòtic. La Rambla serà un dels punts del recorregut on la processó es pot veure millor.

La processó surt a les 10:00 h de la Pl Sant Agustí. El pas de “la borriquita” fa el recorregut per Hospital, La Rambla, Santa Anna, Portal de l’Àngel, Cucurulla, Portaferrissa, La Rambla, Hospital i Plaça Sant Agusti. El pas de la processó per La Rambla causarà talls de trànsit.

La imatge és de l’escola d’Olot i va ser realitzada en els tallers “Sant Antoni Maria Claret” de la capital de la Garrotxa.

La processó està encapçalada per la Guàrdia Urbana de Barcelona a cavall i compta amb l'aportació de l’Associació Musical “Ciutat de les Roses” de Sant Feliu de Llobregat.

A les 12 h està prevista la cerimònia de benedicció de les palmes a la Plaça de Sant Agustí.

DIUMENGE DE RAMS
Processó del Pas de Jesús entrant a Jerusalem

Diumenge, 29 de març de 2015 a les 10 h.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X