Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Processons de Divendres Sant a La Rambla

· Quan? 14 d'abril de 2017

Actes

El divendres sant, que aquest any es celebra el divendres 14 de d'abril, son dues les processons que passen per la Rambla. Una surt del Raval, la del Jesús del Gran Poder i María Santísima de la Esperanza Macarena, i l’altre del Gòtic, la de Nuestra Señora de las Angustias.

Si voleu viure la Setmana Santa sense viatjar, teniu una cita a La Rambla aquest divendres.

Divendres, 14 de d'abril de 2016 a les 17 h
Processó dels "pasos" de Jesús del Gran Poder i María Santísima de la Esperanza Macarena.

La processó de la Pontificia y Real Hermandad de Jesús del Gran Poder y María Santísima de la Esperanza Macarena de Barcelona surt de la plaça de Sant Agustí a les 17 h i fa un recorregut per Hospital, La Rambla, Santa Anna, Portal de l’àngel, Arcs, Plaça Nova, Av. Catedral, Boters, Pi, Plaça del Pi, Cardenal Casañas, Plaça de la Boqueria, Hospital i Plaça de Sant Agustí (l’arribada està prevista a les 22:30 h).

Divendres, 14 de d'abril de 2016 a les 18:45 h
Processó de Nuestra Señora de las Angustias

Una mica més tard, a les 18:45 h, sortirà de l’església de Sant Jaume (c/Ferran, 28) la processó de l’Hermandad i Cofradía de Nuestra Señora de las Angustias. El recorregut serà el següent: Ferran, Plaça Sant Jaume, Bisbe, Avinguda de la Catedral, Boters, Portaferrissa, La Rambla i Ferran (arribada a les 23 h).

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X