Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Processons de Setmana Santa a La Rambla

· Quan? 13 d'abril de 2014
· Organitza: Altres

Actes

Arriba la Setmana Santa i per la Rambla passen tres processons: una el Diumenge de Rams i dues el Divendres Sant.

Diumenge de Rams.
13 d’abril de 2014 a les 10 h.
Processó del Pas de Jesús entrant a Jerusalem

Com cada any, la processó de “la Borriquita” o el pas de Jesús entrant a Jerusalem surt de la Plaça Sant Agustí i fa un recorregut per diferents carrers del Raval i pel Gòtic. La Rambla serà un dels punts del recorregut on la processó es pot veure millor.

La processó surt a les 10:00 h de la Pl Sant Agustí. El pas de “la borriquita” fa el recorregut per Hospital, La Rambla, Santa Anna, Portal de l’Àngel, Cucurulla, Portaferrissa, La Rambla, Hospital i Plaça Sant Agusti.

La imatge és de l’escola d’Olot i va ser realitzada en els tallers “Sant Antoni Maria Claret” de la capital de la Garrotxa.

La processó està encapçalada per la Guàrdia Urbana de Barcelona a cavall i compta amb l'aportació de l’Associació Musical “Ciutat de les Roses” de Sant Feliu de Llobregat.

A les 12 h està prevista la cerimònia de benedicció de les palmes a la Plaça de Sant Agustí.

18 de març de 2014 a les 17 h
Processó dels "pasos" de Jesús del Gran Poder i María Santísima de la Esperanza Macarena.

La processó de la Pontificia y Real Hermandad de Jesús del Gran Poder y María Santísima de la Esperanza Macarena de Barcelona surt de la plaça de Sant Agustí a les 17 h i fa un recorregut per Hospital, La Rambla, Santa Anna, Portal de l’àngel, Arcs, Plaça Nova, Av. Catedral, Boters, Pi, Plaça del Pi, Cardenal Casañas, Plaça de la Boqueria, Hospital i Plaça de Sant Agustí (l’arribada està prevista a les 22:30 h).

18 de març de 2014 a les 18:45 h
Processó de Nuestra Señora de las Angustias

Una mica més tard, a les 18:45 h, sortirà de l’església de Sant Jaume (c/Ferran, 28) la processó de l’Hermandad i Cofradía de Nuestra Señora de las Angustias. El recorregut serà el següent: Ferran, Plaça Sant Jaume, Bisbe, Avinguda de la Catedral, Boters, Portaferrissa, La Rambla i Ferran (arribada a les 23 h).

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X