Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Redescobrim Ciutat Vella" rutes gratuïtes per redescobrir el barri

· Quan? Del 6 de novembre de 2021 al 22 de gener de 2022
· Dies? Dissabte
· Organitza: Districte de Ciutat Vella

Rutes

El Districte de Ciutat Vella ha posat en marxa un conjunt de rutes guiades, completament gratuïtes, que conviden a visitar els barris de Ciutat Vella i a conèixer la seva història i els seus espais i comerços més emblemàtics.

Es tracta d’una iniciativa d’Insòlitbarcelona amb el suport del Districte de Ciutat Vella, i l’objectiu és convidar tant als veïns i veïnes del districte com a la resta de la ciutadania a tornar a recórrer i gaudir dels carrers del centre històric de la ciutat mentre coneixen el seu teixit comercial.

Cada ruta està pensada per recuperar la història de cadascun dels barris (Gòtic, Raval, Barceloneta i Casc Antic), i durant el recorregut es visiten alguns dels comerços més emblemàtics que s’hi troben.

Cada mes es realitzen quatre rutes, una a cada barri del districte. Les rutes tenen una durada de 2 hores, i es realitzen els dissabtes al matí, d’11 a 13 hores.

A més a més, a cada assistent a les rutes se l’obsequiarà amb un descompte o promoció a algun dels comerços singulars que formen part de les rutes.

Les places son limitades, i cal fer inscripció prèvia al web: www.redescobrimciutatvella.cat

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X