Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Reobre "Com un arbre nu", Lluís Llach a l'Arts Santa Mònica

· On? Arts Santa Mònica
· Quan? Del 9 de juny al 27 de setembre de 2020
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Hora? 09:00h
· Adreça: La Rambla, 7
· Organitza: Arts Santa Mònica

Exposicions

A partir del 9 de juny, podeu gaudir a l’Arts Santa Mònica de “Com un arbre nu”, l’espectacular exposició dedicada a Lluís Llach.

Com un arbre nu és un viatge multisensorial a través de les cançons de Lluís Llach. Una mirada artística i personal pels territoris per on ha transitat la seva obra.

Dividida en diferents àmbits, l'exposició no pretén ser un recorregut cronològic a través dels discos i concerts del cantant sinó que ens proposa una experiència íntima a través dels paisatges simbòlics que han conformat l'imaginari del cantant empordanès; ens convida a un joc de descoberta que dona forma física a les seves paraules i a la seva música.

Això s'aconsegueix exposant objectes que formen part de les seves cançons en un entorn teatral i màgic, en que la llum, el so i l'escenografia ens conviden a somniar. Fins i tot, a través d'una innovadora experiència immersiva, podrem tornar a veure i escoltar Lluís Llach al piano, que ens cantarà quasi a cau d’orella Com un arbre nu.

Es pot visitar gratuïtament de dimarts a dissabtes de 10 a 20 h i els diumenges i festius d’11 a 19 h. A partir d’abril, l’horari serà de dimarts a dissabtes d’11 a 21 h i els diumenges i festius d’11 a 19 h. Recordeu que els dies 25 i 26 de desembre i els dies 1 i 6 de gener, l’Arts Santa Mònica està tancat.

Mapa de Localització

La Rambla, 7, 08002, Barcelona (41.377229, 2.175683)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X