Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Reunió de Veïnes i Veïns de La Rambla

· On? Jamón Experience
· Quan? 17 de desembre de 2015
· Adreça: La Rambla, 88-94
· Organitza: Amics de La Rambla

Actes

REUNIÓ DE VEÏNES I VEÏNS DE LA RAMBLA

El pròxim 17 de desembre, dijous, de 2015 a les 19 h.

La reunió tindrà lloc al Jamón Experience (La Rambla, 88-94)

La preservació de l'habitatge i la millora de les condicions de vida dels que viviu a La Rambla són la nostra principal prioritat. Volem convidar-vos a una reunió de veïnes i veïns de La Rambla. Volem escoltar les vostres preocupacions i fer-les arribar a l'administració amb el nostre suport.

A Amics de La Rambla creiem que La Rambla és de tots els barcelonins i per aquest motiu estem treballant per aconseguir un major equilibri entre l'ús turístic i el residencial. En aquest procés que hem iniciat – i que inclou noves normatives que han de regular els usos i prohibir aquells que no són desitjables- l'opinió dels veïns que viviu al passeig és fonamental.

Tenim una comissió de veïns amb presència a la Junta Directiva i la seva participació ha estat fonamental en el Pla d'Usos de La Rambla i en el Pla Especial de La Rambla

Però tot i que la presència de veïns a L'Associació d'Amics de La Rambla és important actualment, volem que en el futur ho sigui més.

Per aquesta raó, volem convidar a tots els veïns i veïnes a què us incorporeu a aquesta reunió. Us explicarem que hem fet aquests darrers mesos i quins són els nostres plans per al futur. Volem que participeu, sentir les vostres preocupacions i treballar per fer millor el fet de viure a La Rambla.

Us necessitem i volem que ens feu servir per millorar La Rambla. Us esperem el proper 17 de desembre, dijous, a les 19 h al Jamón Experience.

No cal que confirmeu la vostra assistència, però si ho feu, us estarem agraïts ja que, ens permetrà planificar millor la reunió (info@amicsdelarambla.cat o 933172940)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X