Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Reunió sobre la certificació Biosphere

· On? Restaurant Moka
· Quan? 21 de maig de 2019
· Dies? Dimarts
· Hora? De 17:00h a 18:30h
· Adreça: La Rambla 126
· Organitza: Amics de La Rambla

Xerrades

El pròxim dimarts, 21 de maig, a les 17 h, Amics de La Rambla organitza una trobada amb Tomás Azcárate, president del Instituto de Turismo Responsable (ITR) per presentar als nostres socis la Certificació Biosphere i el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere que promou l’Ajuntament de Barcelona. .

Amb aquesta reunió volem compartir amb les empreses associades a Amics de La Rambla, els detalls del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere i la Cerificació Biosphere i començar a desenvolupar conjuntament el projecte Rambla Biosphere. Amics de La Rambla vol que La Rambla compti amb el primer sistema de gestió turística sostenible de un carrer i que sigui reconeguda mundialment com un destí turístic sostenible.

Barcelona va ser la primera ciutat del món que va aconseguir, l’any 2011, la Certificació Biosphere com a destí urbà compromès amb la sostenibilitat turística. En els darrers anys les institucions han vist la necessitat d’involucrar al sector privat en el projecte i, amb aquesta intenció, a principis d’aquest any, l’Ajuntament de Barcelona va posar en marxa el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

El Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere està dirigit a empreses relacionades amb l’activitat turística amb la finalitat de que aquestes s’adhereixin al Compromís  amb la implantació d’un manual de bones pràctiques que recull mesures per adaptar-se als disset objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides.

Les principals avantatges que Biosphere ofereix són:

  1.  Millora del posicionament.   Negoci sostenible i compromès amb Biosphere.
  2. Reducció de la petjada de carboni.
  3. Increment de la eficiència. Reducció de l’impacte ambienta, disminució de costos i millora de la rendibilitat a mitjà i llarg termini.
  4. Integració del concepte global de sostenibilitat. Desenvolupament d’estratègies i polítiques turístiques que garanteixin un model turístic sostenible segons els 17 objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides.

Biosphere compta amb el suport del Instituto de Turismo Responsable, una organització internacional que promou des de l’any 1993 el turisme responsable a nivell internacional a través de la marca Biosphere.

Agrairem confirmació d’assistència per telèfon 933172940 o a info@amicsdelarambla.cat

Mapa de Localització

La Rambla 126, 08002, Barcelona (41.384107, 2.17139)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X