Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Romancero Gitano, Núria Espert al Teatre Romea

· On? Teatre Romea
· Quan? Del 8 al 26 de gener de 2020
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Hospital, 51
· Organitza: Teatre Romea

Teatre

Teniu tres úniques setmanes per reviure la màgia de la poesia de Lorca amb el talent de dos grans de l'escena internacional, Núria Espert i Lluís Pasqual, al Romea, el teatre al qual van debutar Espert i la gran musa de l'autor granadí, Margarita Xirgu.

Núria Espert, reconeguda amb el Premi Especial Europa de teatre el 2018 per la seva extraordinària trajectòria en els àmbits de la interpretació i la direcció escènica torna al Teatre Romea, al qual va debutar com actriu amb tretze anys, amb Romancero gitano, un espectacle creat per a ella per un altra de les personalitats més rellevants de l'escena internacional, Lluís Pasqual, en què els versos i les explicacions amb què el poeta i dramaturg més universal en llengua castellana acostumava a presentar la lectura de les seves obres es combinen amb els records de la vida de l'actriu, de les seves interpretacions i les de Margarida Xirgu de les grans protagonistes lorquianes com Mariana Pineda o la mare de Bodas de sangre.

La podeu veure del 8 al 26 de gener, de dimarts a dissabte a les 20:30 h i els diumenges a les 18:30 h.

Compreu les vostres entrades

Mapa de Localització

Hospital, 51 , 08001, Barcelona (41.380533, 2.171102)

Grup Focus

Grup Focus

Àvila, 149-155
08018 Barcelona
Tel. 93 309 75 38Visitar website

El Grup Focus és una organització empresarial amb vocació artística.

A través de l’explotació integral de continguts artístics, el Grup Focus duu a terme la seva activitat en cinc grans àrees de negoci: teatre, esdeveniments, serveis tècnics, audiovisuals i comunicació.

Amb més de trenta anys d'experiència, el Grup Focus és líder en el sector de les arts escèniques i principal operador en el terreny de la creació i la producció d’esdeveniments singulars. La seva activitat s'estructura mitjançant la titularitat de vuit empreses i la participació majoritària en altres cinc.

La complementarietat de les seves empreses i l’alt nivell dels més de tres-cents professionals que conformen les seves plantilles permeten que, cada any, el Grup Focus pugui realitzar al voltant de deu produccions teatrals, tres-cents esdeveniments i més de set mil serveis tècnics.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X