Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Ruta dels Comerços Centenaris

· Quan? Del 28 de desembre de 2019 a l'11 de gener de 2020
· Dies? Divendres, Dissabte
· Organitza: CulRuta

Rutes

El passat mes de març, i dins de les activitats de la Setmana del Comerç, Barna Centre i Amics de La Rambla, van organitzar una ruta gratuïta pels comerços centenaris de la nostra ciutat.

Ara, i de la mà de CultRuta, teniu una nova oportunitat per gaudir d’aquest recorregut creat per Rafa Burgos.

Barcelona encara conserva botigues amb més d’un segle d’història. Aquest comerç emblemàtic ha estat testimoni del canvi d’hàbits de la nostra ciutat al llarg dels anys. La ruta dels comerços centenaris us proposa fer un viatge en el temps sense moure’ns del centre de la ciutat.

A la ruta descobrireu anècdotes relacionades amb els comerços, les històries dels seus clients il·lustres i el ric patrimoni material i immaterial que les botigues apleguen. La ruta comença a la plaça de Sant Jaume i visita espais com ara la pastisseria La Colmena, el Rei de la Màgia, la Cereria Subirà, El Ingenio, el Cafè de l’Òpera, la camiseria Xancó o la botiga de música Casa Beethoven,  i no s’oblida de la importància del carrer de Ferran i de La Rambla en la història dels eixos comercials de la ciutat.

Un passeig inoblidable per uns carrers on anar de compres deixa de ser una mera transacció per esdevenir un acte de reivindicació vers un patrimoni únic i irrepetible.

Horaris

Dissabte, 28 de desembre de 2019 a les 10:30 h (ruta en català)

Divendres, 3 de gener de 2020 a les 11 h (ruta en espanyol)

Dissabte, 11 de gener de 2020 a les 10:30 h (ruta en català)

Punt de trobada: Plaça Sant Jaume (davant de l’Ajuntament)

Durada prevista: Entre 1:45 i 2 h

Final: Davant del Gran Teatre del Liceu

No està recomanada per menors de 14 anys.

Ruta amb radioguia que permet escoltar al guia còmodament en tot moment (podeu portar els vostres auriculars si ho preferiu).

Us podeu inscriure a la pàgina web de CultRuta: https://www.4tickets.es/cultruta/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=CHCV

El preu de la Ruta és de 16 € per persona.

Sortegem dues places a la Ruta del dissabte 11 entre els socis d’Amics de La Rambla. Si esteu interessats, envieu-nos un missatge a info@amicsdelarambla.cat.

Compra / Reserva

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X