Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Ruta "La Rambla més captivadora"

· Quan? 9 de gener de 2021
· Dies? Dissabte
· Hora? De 12:00h a 14:00h
· Organitza: CultRuta

Rutes

El pròxim dissabte, 9 de gener i tenint en compte totes les mesures de seguretat sanitàries, CultRuta us proposa ramblejar i recuperar el carrer més interclassista de Barcelona aprofitant la calma que s’hi respira en l’actualitat.

A la ruta ens deixarem captivar pel seu passat, tot desvetllant els seus misteris. El redescobrirem, però amb uns altres ulls: els dels il·lustres veïns i viatgers que n’han quedat fascinats.

De Sissí Emperadriu a Albert Einstein, passant per García Lorca, Miró, Pitarra, Ocaña, Andersen, i tants altres personatges que gaudiren  d’aquesta antiga riera que transcorria en paral·lel a la muralla medieval.

De dalt a baix, de Canaletes a Drassanes, recordarem totes “les rambles” que s’amaguen en un carrer únic al que molts barcelonins han donat l’esquena en els darrers anys. Ara és el moment ideal per reconciliar-nos amb ell.

La ruta, que es fa de la mà de l'historiador Rafa Burgos, és en espanyol. Podeu fer la vostra reserva aquí: https://www.cultruta.com/portfolio/la-rambla-mes-captivadora/  

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X