Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sant Jordi a la Barça Store Canaletes

· On? Barça Store Canaletes
· Quan? 23 d'abril de 2022
· Dies? Dissabte
· Adreça: La Rambla, 124
· Organitza: Barça Store Canaletes

Ofertes

La Barça Store Canaletes, amb motiu de la diada de Sant Jordi, obsequiarà als seus clients amb una rosa per la compra de qualsevol article (fins a fi d’existències). Els socis del club podeu anar a buscar-la de manera gratuïta.

A banda és una diada sensacional per conèixer aquesta emblemàtica botiga.

La Barça Store Canaletes està ubicada al número 124 de la Rambla i compta amb 1.900 m2 dividits en tres plantes on es pot trobar un amplíssim ventall de productes oficials del Club, des de roba esportiva fins a tota mena d’objectes de regal. Aquesta botiga, però, és molt especial, tant per la seva ubicació i context històric com pel concepte, ja que està plantejada com un espai d’experiències 100% Barça, amb la voluntat de donar impuls a la innovació i a les noves tecnologies en el negoci del retail.

L’espai ha pres com a inspiració elements decoratius com la ceràmica, molt present en les construccions de casa nostra, i motius iconogràfics del modernisme i el noucentisme, moviments fortament arrelats a Catalunya. Tot plegat s’ha realitzat respectant i integrant els detalls decoratius originals de l’edifici, com columnes i diversos treballs en fusta i marbre, que tenen un gran valor artístic.

Coincidències històriques

L’edifici de la Rambla on es troba aquest nou store es va construir a finals del S. XIX i des del 1945 va ser ocupat per l’Hotel Montecarlo. Anteriorment, durant els anys 20 del segle passat, aquest edifici també va allotjar la seu del diari ‘Las Noticias’. Una feliç coincidència que ens transporta a l’origen de la celebració dels títols del Barça en aquest espai de la ciutat. Durant aquells anys els aficionats al futbol que volien saber què havia fet el seu equip s’apropaven a les portes de les redaccions dels diaris ‘Las Noticias’ i d’’El Sol’, situat també a la Rambla. A l’entrada d’aquests rotatius s’hi penjaven unes pissarres on s’apuntaven els resultats dels partits de cada jornada. Si el Barça guanyava, la victòria se celebrava allà mateix.

Seguint amb les coincidències, cal destacar també que el Gimnàs Soler, espai on Joan Gamper va fundar el FC Barcelona el 29 de novembre de 1899, al carrer Montjuïc del Carme, es troba a escassos 200 metres de la nova Barça Store Canaletes.

Mapa de Localització

La Rambla, 124, 08002, Barcelona (41.384044, 2.171639)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X