Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sergi López al Teatre Poliorama amb 30/40 Livingstone

· On? TEATRE POLIORAMA
· Quan? Del 12 al 23 d'abril de 2017
· Adreça: La Rambla, 115
· Telèfon: 933177599
· Organitza: Teatre Poliorama

Teatre

Estem d'enhorabona. Sergi López s'ha instal·lat a la Rambla, concretament, al Teatre Poliorama i, després de l'èxit de Non Solum, ara ens ofereix 30/40 Livingstone del 12 al 23 d'abril.

Estrenat l'any 2011 al Festival Temporada Alta, 30/40 Livingstone és un diàleg entre dos personatges. L’explorador i el cérvol han pujat a l’escenari més de 200 vegades en tres llengües a Catalunya, Espanya, França, Bèlgica, Andorra, Argentina i Brasil. 30/40 Livingstone ha fet temporades a Barcelona, València, Madrid, Avinyò, Paris, Marsella i Louvain-la-Neuve. El diari “Le Monde” el va incloure entre els 10 millors espectacles del Festival d’Avinyò en les seves dos versions Oficial i Off del 2014. Continua de gira i compta amb una nominació a millor text en català dels Premis Max. 

A partir d’octubre de 2016 s’incorpora a la gira David Climent, en substitució de Jorge Picó per interpretar el personatge del cérvol. David Climent forma part del tàndem loscorderos, la companyia guardonada amb el premi 2017 Ciutat de Barcelona per la dança.

Un explorador, després d’haver perseguit, observat i localitzat els espècimens més preuats del planeta (l’elefant pigmeu de l’Índia, l’antílop de tres banyes, la pantera de les neus de l’Himàlaia, el bisó blanc del Charles Bronson...) es troba buscant, al qual, diuen les cròniques, és l’animal dels animals, que fins avui havia estat invisible per l’ull humà. Als dibuixos apareixen traços d’un ésser alat, un mamífer del qual es desconeix molt, alguns manuscrits antics es refereixen a ell com: “aquell que té ànima”... Tant de temps ha passat buscant que la seva vida s’ha tornat una obsessió, igual que el Capità Ahab perseguia Moby Dick nostre heroi persegueix, rutinària i metòdicament, una idea, un Eldorado, un somni... el que no sap és que la trobada amb aquest animal canviarà la seva vida i ja res serà com abans... sobre tot el dia en què John McEnroe es va creuar a les seves vides...

El preu de les entrades va dels 10,50 als 25 €.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X