Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sidecar: 40 hores de festa per celebrar 40 anys de bona música

· On? Sidecar Factory Club
· Quan? Del 24 al 26 de març de 2023
· Dies? Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Plaça Reial, 17
· Organitza: Sidecar Factory Club

Música

 

 

El  Sidecar celebra el seu 40è aniversari amb 40 hores ininterrompudes d’activitats com concerts, exposicions, llibres, dj sets i molt més.

Divendres 24 de març a les 14:00 h arrencarà la marató de 40 hores non-stop per commemorar els 40 anys de la sala Sidecar, que s’allargarà fins diumenge 26 de març.

La inauguració institucional donarà pas a l’exposició de la il·lustradora Cristina Daura, seguida de la xerrada D’on venim? amb Gerard Quintana, Santi Balmes i Ramon Rodríguez. Hi haurà també un concert de Mushkaa i sessió de DJ fins a arribar a l'esmorzar musical de dissabte al matí amb Gabriela & Julio Lobos.

Dissabte es presentarà Este no es el libro del Sidecar, un recorregut pels 40 anys d'història de la sala firmat pel seu director i fundador Roberto Tierz.

Seguiran pòdcasts, ràdio en directe, l’Escola Rock per als més petits amb xocolatada, la xerrada Cap on anem? amb Alizzz, Mushkaa i Yago (Mujeres), un concert de La Habitación Roja i els DJ sets de Donovan, Clara Rigby, Monraker i Nacho Ruiz.

 

 

Mapa de Localització

Plaça Reial, 17, 08002 (41.379673, 2.17533)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X