Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sketch & Write La Rambla. Veniu a dibuixar i a escriure La Rambla!

· Quan? 9 d'octubre de 2022
· Dies? Diumenge
· Hora? De 09:29h a 15:00h
· Organitza: Amics de La Rambla

A Amics de La Rambla ens agrada molt que La Rambla es dibuixi i que s’escrigui sobre ella, per això aquest any us proposem, el diumenge 9 pel matí, una activitat que uneix la passió per l’sketching urbà i l’escriptura improvisada.

Sketch & Write La Rambla és una innovadora proposta cultural que busca fomentar la creativitat convidant a tothom a dibuixar i escriure en directe amb La Rambla com a escenari. És una experiència lúdica i participativa original que uneix l’sketch urbà i l’escriptura en viu.

Sketch & Write La Rambla esta obert a públic de qualsevol edat i proposa una ruta de dibuix i escriptura espontània que es pot practicar individualment o en grup.

Des de l’organització us proposaran una ruta amb alguns punts “secrets” i durant dues hores els participants hauran de fer un recorregut a la recerca d’una petita història que explicar amb dibuix i paraules.

Per participar únicament heu d’anar el diumenge 9 d’octubre a les 9:30 h al Ribot del Museu de Cera de Barcelona (Passatge de la Banca 7). Allà us podreu inscriure i us donaran instruccions.

Els participants que s’apuntin a la cercavila rebran obsequis i seran convidats a compartir les seves històries a la xarxa.

Després ens trobarem a l’Escola Massana per compartir les creacions de tothom que vulgui en viu en un format de micro obert.

Veniu a dibuixar i a escriure La Rambla!!!

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

També et pot interessar

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X