Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sketch & Write La Rambla. Veniu a dibuixar i a escriure La Rambla!

· Quan? 9 d'octubre de 2022
· Dies? Diumenge
· Hora? De 09:29h a 15:00h
· Organitza: Amics de La Rambla

A Amics de La Rambla ens agrada molt que La Rambla es dibuixi i que s’escrigui sobre ella, per això aquest any us proposem, el diumenge 9 pel matí, una activitat que uneix la passió per l’sketching urbà i l’escriptura improvisada.

Sketch & Write La Rambla és una innovadora proposta cultural que busca fomentar la creativitat convidant a tothom a dibuixar i escriure en directe amb La Rambla com a escenari. És una experiència lúdica i participativa original que uneix l’sketch urbà i l’escriptura en viu.

Sketch & Write La Rambla esta obert a públic de qualsevol edat i proposa una ruta de dibuix i escriptura espontània que es pot practicar individualment o en grup.

Des de l’organització us proposaran una ruta amb alguns punts “secrets” i durant dues hores els participants hauran de fer un recorregut a la recerca d’una petita història que explicar amb dibuix i paraules.

Per participar únicament heu d’anar el diumenge 9 d’octubre a les 9:30 h al Ribot del Museu de Cera de Barcelona (Passatge de la Banca 7). Allà us podreu inscriure i us donaran instruccions.

Els participants que s’apuntin a la cercavila rebran obsequis i seran convidats a compartir les seves històries a la xarxa.

Després ens trobarem a l’Escola Massana per compartir les creacions de tothom que vulgui en viu en un format de micro obert.

Veniu a dibuixar i a escriure La Rambla!!!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X