Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Soc feliç", Damaris Gelabert al Teatre Poliorama

· On? Teatre Poliorama
· Quan? Del 21 de març a l'11 d'abril de 2021
· Dies? Diumenge
· Adreça: La Rambla, 115
· Organitza: Teatre Poliorama

Teatre

“El teatre està en perill… Només la màgia de les arts escèniques i la participació del públic el podran salvar”. Aquest és l’argument del nou i sorprenent espectacle musical de la Companyia de la Dàmaris Gelabert

“Soc Feliç” és un homenatge a les arts escèniques: música, circ, titelles, dansa… i la màgia del teatre, on tot és possible. Són 60 minuts trepidants, farcits de sorpreses i complicitats entre els que són a l’escenari i el públic, implicat des del primer moment en una aventura divertida, excitant i molt emotiva; no només per la canalla, sinó també pels adults que els acompanyen.

Comparteixen escenari amb la Dàmaris, la simpàtica i fidel Caterina i un virtuós David Cuspinera; tots tres amb uns registres interpretatius que no havíem vist fins ara. Com sempre, la música esdevé l’eix transversal, amb una orquestració brillant i inusual, interpretada en directe per tres músics excepcionals sota la direcció musical de l’Àlex Martínez.

Però més enllà de les cançons, SOC FELIÇ és una preciosa història sobre allò que ens fa realment sentir-nos feliços, sobre l’amistat, l’entrega als altres, els camins equivocats que cal redreçar i l’amor al teatre.

El podeu veure (compte que queden poques entrades) els diumenges 21 i 28 de març i el diumenge 11 d’abril.

SOC FELIÇ

Damaris Gelabert

 

Diumenge, 21 de març de 2021 a les 12 h

Diumenge, 28 de març de 2021 a les 12 h

Diumenge, 11 d’abril de 2021  a les 12 h i a les 16 h

 

Compra d'entrades

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X