Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sopar Festa Solidària per Nepal a l'Ocaña

· On? RESTAURANT OCAÑA
· Quan? 17 de novembre de 2016
· Adreça: Plaça Reial, 13, 15
· Organitza: Chhimeki Nepal

Actes

El proper 7 de novembre, al Restaurant Ocaña podreu gaudir d'un sopar -festa solidaria organitzat per l'Associació Nepal Chhimeki.

Nepal Chhimeki és una ONG creada amb la finalitat d'impulsar i donar suport econòmic a Chhimeki Sanstha Nepal, amb qui comparteix l'objectiu: empoderar a les dones, veritables protagonistes i promotores dels canvis i base de l'economia familiar i del país. Els beneficis obtinguts amb els sopar serviran per a garantir aquest objectiu.

La festa començarà rebent als convidats amb els còctels del Bar Mutis. El sopar anirà a càrrec dels germans Colombo dels restaurants Xemei i Brutal que prepararan un sopar inspirat en la cuina nepalesa i amb una bona selecció de vins.

I després de sopar, la festa amb les actuacions de El Cabaret El Plata, Dabeatsound, Alfonso Vilallonga, Brigitte Emaga, Mariona Sagarra, Maurici Vilavecchia i més sorpreses.

El cost del sopar festa és un donatiu de 40 €. Podeu comprar anticipadament als restaurants Ocaña, Xemei, Brutal i Bar Mut o fer un ingrés al compte ES52 2100 1841 0802 0034 2346 amb el vostre nom i cognom indicant sopar solidari.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X